Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi dileklerin için teşekkürler canımmusmutlu güzel senelere canımmm ♡
Sağolasın scope eksik olmasağlık huzur hayırlı ömür
Gelek sıpas hevalê hêja.Rojbuna te pîroz be keçe

İyi dileklerin için çok teşekkürler sevgili lefty <3Nice yıllara! @Kürt Kedisi
Sevdiklerinle beraber her şey gönlünce olsun. Sağlıklı ve huzurlu bir ömür dilerim.![]()
ulkuculere saka yapıldi mi ağlıyorlar işte kurdo kızı....Asko ya evet klasik Kürt doğum günü şesi 1 Ocak çok haklısın ama ben derin bir araştırma yaptım amcam askere gittiği gün kuşluk vakti doğmuşum
Amcama sordum hangi yıl hangi ay hangi gün askere gittin diye ve doğum haritası çıkardım an be an kghgjfjcnz
Teşekkürler kaptanruhundan huzurunun bedeninden sağlığının eksik olmadığı yaşların olsun Kürt Kedisi , Rabbim gönlünden arzu ettiğin şeyleri yaşamanı nasip etsin inşallah..
SıpasMutlu yılların olsun kedicik, doğum günün kutlu olsun : )))
Deme öyle ölürsem çok üzülürsün bak xfxfxBu vanlilar ne zaman öleceksiniz
Züğürtüm ya benNice güzel yaşlara
Altınların şıngırdayarak halaya karıştığı bir kutlama yok mu ?
![]()
Erdi Arslan - Elazığ Dik 🎷 #elazığ #elaziğ #halay #saxophone #konser #mikailaslan #fyp #keşfet
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
Huzurlu yaşların olsun Azana hanım…
Çok özür dilerim gözümden kaçmış İnan kiBana tepki vermemiş. Kırıldım. Küstüm.![]()
Sıpas time her hebiRojbûna te pîroz be hevala mın (:
Nice güzel yaşların olsun. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla yaşa arkadaşım.