NFS underground 2

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
bu oyunu oynayacak birileri var mı drift olur drag olur ahahahah

bir bu bir de most wanted, yıllardır remake remastered bekliyorum. nerede görülmüş.. işte bizimkisi bir bekleyiş.
güncel oyunlara ayak uyduramıyorum, keyif alamıyorum.

bir bu bir de most wanted, yıllardır remake remastered bekliyorum. nerede görülmüş.. işte bizimkisi bir bekleyiş.
serdarım ya most wanted sayısız kere bitirdim aynı şekil underground 2 deliler gibi oynadık .

carbonu es geçmeyelim

carbon drift kanyonlarında zengin lavuk tokatlıyorduk hahaha

cracksiz hali varsa indirelim en orijinalinden

yazınca çıkıyo ya ben indirdim bi tane

Underground 2'de öndeki aracı yandan dürterek yoldan çıkarma olayı çok basite indirgenmiş olduğundan sevemedim.

Most Wanted ve Carbon kendi alanında kült oyunlar.

NFS serisinin devam oyunlarını bilmiyorum zaten, sadece bu üçünü oynamışlığım var.

Biz remake falan beklerken adamlar seriyi komple rafa kaldırmış. Sunucular kapatıldı, yeni oyun gelmiyor. Sözüm ona NFS için ilginç şeylerle geri geleceğiz diye yorum yaptı adamlar ama gel gör ki Battlefield serisine focus olmalarından dolayı NFS’yi harcadılar. Halbuki yeni oyun yapmaya gerek yok. Çek baba U2, MW, Carbon’dan birini, yap remake, bazı yeni sahneler, yeni araçlar, yeni özelleştirmeler, yeni fizik… En az 6-7 sene gelmez yeni oyun maalesef.

Yaa çocukluğumun oyunu bu. Cote d'Azur en sevdiğim rotaydı, bir de Pireneler'i hatırlıyorum.: )))

Müziklerine kadar bir efsane rider on the storm :)

Geri