Canis Major
Altın Üye
-
-
-
-
-
bu oyunu oynayacak birileri var mı drift olur drag olur ahahahah
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
serdarım ya most wanted sayısız kere bitirdim aynı şekil underground 2 deliler gibi oynadık .bir bu bir de most wanted, yıllardır remake remastered bekliyorum. nerede görülmüş.. işte bizimkisi bir bekleyiş.
güncel oyunlara ayak uyduramıyorum, keyif alamıyorum.
Biz remake falan beklerken adamlar seriyi komple rafa kaldırmış. Sunucular kapatıldı, yeni oyun gelmiyor. Sözüm ona NFS için ilginç şeylerle geri geleceğiz diye yorum yaptı adamlar ama gel gör ki Battlefield serisine focus olmalarından dolayı NFS’yi harcadılar. Halbuki yeni oyun yapmaya gerek yok. Çek baba U2, MW, Carbon’dan birini, yap remake, bazı yeni sahneler, yeni araçlar, yeni özelleştirmeler, yeni fizik… En az 6-7 sene gelmez yeni oyun maalesef.bir bu bir de most wanted, yıllardır remake remastered bekliyorum. nerede görülmüş.. işte bizimkisi bir bekleyiş.
güncel oyunlara ayak uyduramıyorum, keyif alamıyorum.
o ilk seride vardı galibaYaa çocukluğumun oyunu bu. Cote d'Azur en sevdiğim rotaydı, bir de Pireneler'i hatırlıyorum.: )))
Olabilir, cd'yi takıp oynuyorduk.: ))))o ilk seride vardı galiba