Sıkma varken ben de asla gözleme yemem. @aegishjalmur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bize gözleme gibi geldi. eğer ısrar edip tadına bakmamı istiyorsan adresi atıyorum. bir yemeksepetine bakar : /Hahahahhahaha ya abicim tek ortak noktaları hamurdan yapıpmaları xd
brokoli salatası yeriz ya... yanına da et tamam.... zeytinyağı gezdirilmiş brokoli taneleri ve pul biberCanım aşırı çekti şu an, ama yiyemem.. ben yapamam, ben olmaz .(
Forumdaki tüm akli melekeleri yüksek insanların sıkma fanı olması beni duygulandırıyor şu an <3Sıkma varken ben de asla gözleme yemem. @aegishjalmur
İstanbulda ne gezer sıkma ya. Sen gözleme ye… xdbize gözleme gibi geldi. eğer ısrar edip tadına bakmamı istiyorsan adresi atıyorum. bir yemeksepetine bakar : /
Tamam o olur aghshd bugün somon günüm ama… fümebrokoli salatası yeriz ya... yanına da et tamam.... zeytinyağı gezdirilmiş brokoli taneleri ve pul biber![]()
Sıkma, yufka ile yapılmıyor, özel hamur açıyorlar ve daha az yağlı oluyor.Gözlemede malzemeyi yufkanın arasına koyuyorlar, bunda ortasına koyup yuvarlıyorlar. Neyini anlamayalım ya![]()
O hamurun adı nedir peki?Sıkma, yufka ile yapılmıyor, özel hamur açıyorlar ve daha az yağlı oluyor.
Sıkma hamuru sjsks...O hamurun adı nedir peki?
Yufka hamuru değil çünkü yufka hamuru çok ince olur ancak bu hamur daha kalındır.O hamurun adı nedir peki?
Sürekli tüketiyorum ve sana da tavsiye ederim çünkü bir kere denersen bir daha gözleme yemek istemezsin.lefty sıkma mı yedin hayatında. özel hamur diyor bir de.
Kız nasıl yufka hamuru ikisinde de hamur yaYufka hamuru değil çünkü yufka hamuru çok ince olur ancak bu hamur daha kalındır.