Nevşehir, Keçiören ve Keşan belediye başkanları AKP'ye katıldı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Türkiye'yi Nato'un ikici büyük gücü yaptık. Senin teyze de Almanya'yı dilencilerin ana yurduna çevirdi.
Nato konusunda hep bizi dinlediniz ve basartdiniz. Bravo Erdogan'a güzel dinliyor hocasini.
Evet dilenci cok, bundan dolayo sana vize vermiyorlar. Yeteri kadar var diyorlar.

Bi 5000,- Avro gönder, gelemezsem sana geri öderim. Gelirsem bi 5000,- daha alırım. Var mısın iddiasına?
Rüsvetlemi gelecen? Gerci sisiniz gücünüz rüsvet sizin.
Benim gibi kampta yasayanin nerden olsun o kadar parasi, varsa sen abna ver.

Rüsvetlemi gelecen? Gerci sisiniz gücünüz rüsvet sizin.
Benim gibi kampta yasayanin nerden olsun o kadar parasi, varsa sen abna ver.
Heyecanlanma, zorla alacak değilim. Gönlünden gelirse gönderirisin. Ama beni görmek istemiyorsan yapacak bir şey yok.

Heyecanlanma, zorla alacak değilim. Gönlünden gelirse gönderirisin. Ama beni görmek istemiyorsan yapacak bir şey yok.
Olsa dükkan senin, ben kelepir sen benden daha beter kelepir. Ama rüsvete girisme sen genede, tüm varligini kaybedersin benden uyarmasi.

Olsa dükkan senin, ben kelepir sen benden daha beter kelepir. Ama rüsvete girisme sen genede, tüm varligini kaybedersin benden uyarmasi.
Bir berber ne için rüşvet alsın? Saçı düzgün kesmek için mi? Ama sen oraya gidebilmek için vermişsindir gümrükçüye, ona, buna.

Bir berber ne için rüşvet alsın? Saçı düzgün kesmek için mi? Ama sen oraya gidebilmek için vermişsindir gümrükçüye, ona, buna.
Sen lafi gene seyinden anladin, bu senin normal halin. 5000€ istedinya ve o parayi rüsvet verip vizesiz geleceksinya, konu o aslanim. Senin kelepir oldugunu zaten bimeyen yok.
Ben fabrika kuracam deyip gittim ve aldattim onlari, vize gerekmedi fabrika kuracam deyince, Gidince dogru kampa gitiim ve hala sürünüyorum buralarda.

Sen lafi gene seyinden anladin, bu senin normal halin. 5000€ istedinya ve o parayi rüsvet verip vizesiz geleceksinya, konu o aslanim. Senin kelepir oldugunu zaten bimeyen yok.
Ben fabrika kuracam deyip gittim ve aldattim onlari, vize gerekmedi fabrika kuracam deyince, Gidince dogru kampa gitiim ve hala sürünüyorum buralarda.
Rüşvet vermeyeceğim. Sahte pasaport çıkarttıracağım. Çok farklı şeyler bunlar.

Geri