Biz zaten AKP'yi yönlendiriyoruz, katilmama gerek yok.Sen hala bize katılmadın. Listeleri sıkı takipteyim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biz zaten AKP'yi yönlendiriyoruz, katilmama gerek yok.Sen hala bize katılmadın. Listeleri sıkı takipteyim.
Türkiye'yi Nato'un ikici büyük gücü yaptık. Senin teyze de Almanya'yı dilencilerin ana yurduna çevirdi.Biz zaten AKP'yi yönlendiriyoruz, katilmama gerek yok.
Nato konusunda hep bizi dinlediniz ve basartdiniz. Bravo Erdogan'a güzel dinliyor hocasini.Türkiye'yi Nato'un ikici büyük gücü yaptık. Senin teyze de Almanya'yı dilencilerin ana yurduna çevirdi.
Önemli olan vizesiz gelebilmek. Vize ile herkes gelir.Nazo konusunda hep bizi dinlediniz ve basartdiniz.
Evet dilenci cok, bundan dolayo sana vize vermiyorlar. Yeteri kadar var diyorlar.
Sen vizesiz Rize'yi zor cikarsin.Önemli olan vizesiz gelebilmek. Vize ile herkes gelir.
Bi 5000,- Avro gönder, gelemezsem sana geri öderim. Gelirsem bi 5000,- daha alırım. Var mısın iddiasına?Sen vizesiz Rize'yi zor cikarsin.
Rüsvetlemi gelecen? Gerci sisiniz gücünüz rüsvet sizin.Bi 5000,- Avro gönder, gelemezsem sana geri öderim. Gelirsem bi 5000,- daha alırım. Var mısın iddiasına?
Heyecanlanma, zorla alacak değilim. Gönlünden gelirse gönderirisin. Ama beni görmek istemiyorsan yapacak bir şey yok.Rüsvetlemi gelecen? Gerci sisiniz gücünüz rüsvet sizin.
Benim gibi kampta yasayanin nerden olsun o kadar parasi, varsa sen abna ver.
Olsa dükkan senin, ben kelepir sen benden daha beter kelepir. Ama rüsvete girisme sen genede, tüm varligini kaybedersin benden uyarmasi.Heyecanlanma, zorla alacak değilim. Gönlünden gelirse gönderirisin. Ama beni görmek istemiyorsan yapacak bir şey yok.
Bir berber ne için rüşvet alsın? Saçı düzgün kesmek için mi? Ama sen oraya gidebilmek için vermişsindir gümrükçüye, ona, buna.Olsa dükkan senin, ben kelepir sen benden daha beter kelepir. Ama rüsvete girisme sen genede, tüm varligini kaybedersin benden uyarmasi.
Sen lafi gene seyinden anladin, bu senin normal halin. 5000€ istedinya ve o parayi rüsvet verip vizesiz geleceksinya, konu o aslanim. Senin kelepir oldugunu zaten bimeyen yok.Bir berber ne için rüşvet alsın? Saçı düzgün kesmek için mi? Ama sen oraya gidebilmek için vermişsindir gümrükçüye, ona, buna.
Rüşvet vermeyeceğim. Sahte pasaport çıkarttıracağım. Çok farklı şeyler bunlar.Sen lafi gene seyinden anladin, bu senin normal halin. 5000€ istedinya ve o parayi rüsvet verip vizesiz geleceksinya, konu o aslanim. Senin kelepir oldugunu zaten bimeyen yok.
Ben fabrika kuracam deyip gittim ve aldattim onlari, vize gerekmedi fabrika kuracam deyince, Gidince dogru kampa gitiim ve hala sürünüyorum buralarda.
Evet sahtecilikde elinize su döken olmaz haklısın, hayatınız sahtecilik.Rüşvet vermeyeceğim. Sahte pasaport çıkarttıracağım. Çok farklı şeyler bunlar.
Bu bir Sanat. Herkes yapamaz.Evet sahtecilikde elinize su döken olmaz haklısın, hayatınız sahtecilik.
Çok haklısın, tek becerdiğiniz sanat sahtecilik AKP olarak.Bu bir Sanat. Herkes yapamaz.
Biz neler beceririz, aklın durur.Çok haklısın, tek becerdiğiniz sanat sahtecilik AKP olarak.
Biz neler beceririz, aklın durur.
İtirafın için teşekkürler.Biz neler beceririz, aklın durur.