Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de buradan bir yerden alıyorum sürekli. Şu an 370 TL'ye çıkmış kilosu. Umarım Almanya bizi daha çok kıskanmaz.İki gün önce aldım küçük olandan yani Emre yanlış hatırlamıyorsam 6,50 € kilosu. Kayseri sığır pastırma kilo 29,99€ verdim.
Durumunuz gerçekten çok zor, sabır diliyorum. Hala Almanya bizi kıskanıyor, orada enflasyon % 150 oldu diyerek algı yapan iktidar utansın.Ben de buradan bir yerden alıyorum sürekli. Şu an 370 TL'ye çıkmış kilosu. Umarım Almanya bizi daha çok kıskanmaz.
Sjskdl
Hepinize geçmiş olsun.@Manisa pomak kardes yazarken o kadar belli oluyor ki ailenden herhangi birinin covid gecirmedigi.
Ben butun ailemle beraber gecirdim. Annem, babam, kardeslerim, esim ve cocugum. Sukur biz bir sekilde atlattik. Babam seker hastasi ve 15 gun hastanede yatti.
Doktor bize ne dedi biliyormusun? “ Tedaviye baslayacagiz umarim yanit verir “ O saatten sonra yoğun bakimlik olmus, 24 saat oksijene muhtac adama bok verseler , sifa olacak deseler caresizlikten kabul edeceksin. Dershaneden virusu kapip hepimize bulastiran kardesim babam benim yuzumden kapti ölecek korkusundan panik atak krizii gecirdi. Nerdeyse 1 sene gecti kiz hala kriz geçiriyor strese girince, ilac kullaniyor hala.
Boyle ustten ustten konuşuyorsunda bi naneden haberin yok. Birseyleri yazarken her acidan dusunun, once dusunun sonra yazin.