Neredesiniz savunanlar?

Konu sahibi son olarak 795 gün önce görüldü
Almanya daki ablamı aradım fiyatları dogru vermemişsin

İki gün önce aldım küçük olandan yani Emre yanlış hatırlamıyorsam 6,50 € kilosu. Kayseri sığır pastırma kilo 29,99€ verdim.
Ben de buradan bir yerden alıyorum sürekli. Şu an 370 TL'ye çıkmış kilosu. Umarım Almanya bizi daha çok kıskanmaz.

Evet kim savundu artık itiraf etsin aksi taktirde konu simit, sucuk, pastirma, ayva,.... ya kadar derinleşecek.

Kestane olsada yesek

Farmakolog değilim ki ilaç savunması yapayım ve hiç de öyle bir iddiam olmadı ancak aşının gerekliliği tartışılmaz.
"Mason bilim insanları" gibi anlamsız ithamlarla tüm bilim camiasını zan altında bırakan bu Serhat Arvas kimdir ki?
İnternetten baktım ve yazarmış galiba ama tek bir kitap ismini bile duymadım.

ey savunanlar biz bu ilaçları şüphesiz ceplerimiz dolsun diye reçetelere eklettik.

hina 8/19

@Manisa pomak kardes yazarken o kadar belli oluyor ki ailenden herhangi birinin covid gecirmedigi.

Ben butun ailemle beraber gecirdim. Annem, babam, kardeslerim, esim ve cocugum. Sukur biz bir sekilde atlattik. Babam seker hastasi ve 15 gun hastanede yatti.

Doktor bize ne dedi biliyormusun? “ Tedaviye baslayacagiz umarim yanit verir “ O saatten sonra yoğun bakimlik olmus, 24 saat oksijene muhtac adama bok verseler , sifa olacak deseler caresizlikten kabul edeceksin. Dershaneden virusu kapip hepimize bulastiran kardesim babam benim yuzumden kapti ölecek korkusundan panik atak krizii gecirdi. Nerdeyse 1 sene gecti kiz hala kriz geçiriyor strese girince, ilac kullaniyor hala.

Boyle ustten ustten konuşuyorsunda bi naneden haberin yok. Birseyleri yazarken her acidan dusunun, once dusunun sonra yazin.

@Manisa pomak kardes yazarken o kadar belli oluyor ki ailenden herhangi birinin covid gecirmedigi.

Ben butun ailemle beraber gecirdim. Annem, babam, kardeslerim, esim ve cocugum. Sukur biz bir sekilde atlattik. Babam seker hastasi ve 15 gun hastanede yatti.

Doktor bize ne dedi biliyormusun? “ Tedaviye baslayacagiz umarim yanit verir “ O saatten sonra yoğun bakimlik olmus, 24 saat oksijene muhtac adama bok verseler , sifa olacak deseler caresizlikten kabul edeceksin. Dershaneden virusu kapip hepimize bulastiran kardesim babam benim yuzumden kapti ölecek korkusundan panik atak krizii gecirdi. Nerdeyse 1 sene gecti kiz hala kriz geçiriyor strese girince, ilac kullaniyor hala.

Boyle ustten ustten konuşuyorsunda bi naneden haberin yok. Birseyleri yazarken her acidan dusunun, once dusunun sonra yazin.
Hepinize geçmiş olsun.

Geri