Tamam oksijenime doğal oksijen eklerim hayrına :dYa hghdhdhdhshfhd sen gel eli boş gel inek var onu sagariz sonra:d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tamam oksijenime doğal oksijen eklerim hayrına :dYa hghdhdhdhshfhd sen gel eli boş gel inek var onu sagariz sonra:d
Tamam oksijenime doğal oksijen eklerim hayrına :d
Bunların hiç biri olmasa bile senin muhabbetle benim fazla oksijenimin kafa yapma garantisi kesin<3Tavuklardan yumurta ineklerden süt la mariposa dan muhabbet + mangal +yeme içme falan filann<3333
Düğün müğün boş işler bana göre nikah dairesi yeterli![]()
Bilemiyorum altan bilemiyorum.. 15 yıl olmuş ben evleneli. Asistan parasıyla noolacak. Düğün yapamadım hanıma. Aileler desen zaten züğürt. O da istemez göründü o zamanlar. Nikah yapmıştık. Hala kafama kakar "benim bi düğünüm olmadı" diye. Yani yapın lan bişeyler. Kredi çekin arabayı satın yapın orijinal bişey
Bilemiyorum altan bilemiyorum.. 15 yıl olmuş ben evleneli. Asistan parasıyla noolacak. Düğün yapamadım hanıma. Aileler desen zaten züğürt. O da istemez göründü o zamanlar. Nikah yapmıştık. Hala kafama kakar "benim bi düğünüm olmadı" diye. Yani yapın lan bişeyler. Kredi çekin arabayı satın yapın orijinal bişey