Nerede Evlenmek İsterdiniz?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Nerede Evlenmek İsterdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    9
Hayaller kır düğünü hayatlar pembe köşk düğün salonu Bağcılar

Aklımda bir konsept var -dı ama acele olduğu için fırsat olmamıştı

sanırım uzak doğu ülkelerinden birinde olabilirdi

Papua Yeni Gine'de taku atoll kabilesinin tanrısı evlendirsin beni. Sonra kutsal okyanusta yıkanırız. Mis.

Kadıköy Evlendirme Dairesi :D

Uzakca bir ihtimal ama. Hayal edelim, bi düşünelim.
Velevki böyle bişey olacak olsaydı, faytonla beni evden gelip alsındı sonra da sahil kenarında bir yerde nikah kıysındı ;p

Düğün salonunda pasta limonata

tabi düşüncemiz nikah salonu yada kır düğünü başka türlüsü olmasın inşallah.

Düğün müğün boş işler bana göre nikah dairesi yeterli :D

Düğün müğün boş işler bana göre nikah dairesi yeterli :D

Bilemiyorum altan bilemiyorum.. 15 yıl olmuş ben evleneli. Asistan parasıyla noolacak. Düğün yapamadım hanıma. Aileler desen zaten züğürt. O da istemez göründü o zamanlar. Nikah yapmıştık. Hala kafama kakar "benim bi düğünüm olmadı" diye. Yani yapın lan bişeyler. Kredi çekin arabayı satın yapın orijinal bişey

Bilemiyorum altan bilemiyorum.. 15 yıl olmuş ben evleneli. Asistan parasıyla noolacak. Düğün yapamadım hanıma. Aileler desen zaten züğürt. O da istemez göründü o zamanlar. Nikah yapmıştık. Hala kafama kakar "benim bi düğünüm olmadı" diye. Yani yapın lan bişeyler. Kredi çekin arabayı satın yapın orijinal bişey

işte bu yüzden yapılıyor düğünler herkes yapıyor, elaleme ne deriz falan fistan bir sürü saçma sapan örf'e adet'e maruz kalıyoruz parasında değilim abide boş geliyor bana böyle desemde muhtemelen yaparız o düğünü

Evlenelim ama düğün gibi gereksiz bir kutlama yapmayalım, aile ve yakın çevremizi mutlu etmek için düşünülmüş bir etkinlik istemiyorum, aylarca sürecek düğün planı yerine sade bir nikah yeterli gelir bana, dediğimde ömrümce duymadığım sözü bir oturuşta sıraladı adam.

Kaç gündür de işe bırakırken "Tanrım nerden sevdim, nerden düştüm bu belaya" gibi bir şarkı dinletiyor.
İç sesim yükselip duruyor da müsait bir yerde inemiyorum.

Abi sen bu forumdaki en duzgun en baba adamsin.

Ben de eskiden nikah yeterli diyenlerdendim. Ama şimdi öyle diyemiyorum.

Geri