Nerdeyse her erkegin horluyo olmasi

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Burnumda et var ben de horluyorum yani insanlarin istemdisi yasadigi durumlarin kinanmasi hosuma gitmiyor evet rahatsiz edici bir durum ama napalim

horluyorum ve konuşuyorum hatta ayağımı yastığa veya yanımdakinin üstüne atıyorum. minimum çift kişilik yatakta yatabiliyorum falan filan.

tedavi olma sıralamamın en altından falandır horlama. beğenmeyen babasının evinde tek başına yatabilir <3

kadını, erkeği yok bu işin aga; aile dostumuzu bir etkinlik için ziyarette bulunduk, daha sonra yol gözümüzde büyüyünce geceyi de orada geçirmeye karar verdik ve ben, en son banyoda “bu evde niye herkes horluyor” diye ağlarken sızmıştım…..

7384CA3E-590C-4A31-B140-5B7CDDF95332.jpeg

Horlama yüzünden mahkemeye giderseniz, anında boşama yapıyorlar. Geçerli bir sebep boşanmak için.
Çok yorgun olunca horlama normal, ama yanımda horlayan birisi olursa mümkün değil uyuyamam. Ses ve ışık olunca uyuyamıyorum.

Horladığınızdan şüpheniz varsa çift yastık kullanın. Biraz faydası oluyor. Tabi kendim horladığımdan değil, tavsiye veriyorum sade.:)

Horlama yüzünden mahkemeye giderseniz, anında boşama yapıyorlar. Geçerli bir sebep boşanmak için.
Çok yorgun olunca horlama normal, ama yanımda horlayan birisi olursa mümkün değil uyuyamam. Ses ve ışık olunca uyuyamıyorum.
Anında boşama, erken boşama günümüzde çok yaygın, katılıyorum

Yoo.Hepsi değil.

Bence yorgun yatan herkes horlar kadını erkeği yok. Ama erkekler daha fazla horluyor kabul etmek lazım.
Ben mesela canım kocişkom gece horladığında bi tekme çakıyorum. Hemencik kesiliyor horlaması. shbfsdfg
Tavsiye ederim.

üniversite son sınıf..... 5 arkadaş, 5+1 teraslı seksi bi ev bulduk..... terasta 2 oda var, orda da bir arkadaşımızla kardeşi kalıyor...... neyse bi gece yarısı arkadaşımız tarafından uyandırıldık..... tam uyuyorum, uykuya dalıyorum sokaktan traktör geçmeye başlıyor siz de duyuyor musunuz dedi..... tabii evde kimse duymuyor böyle bir şeyi..... ama allahın balıkesiri, köydür ne geçse normaldir diye umursamıyoruz biz hiç..... bir gece, iki gece derken sürekli böyle söylemeye başladı çocuk..... paranoyaya bağladık, cinlendik sandık..... böyle şeylerde aşırı tırsağım zaten, ev de büyük ben odanın kapısını kitlemeye başladım....... sonra çocuğun kardeşi bi akşam dedi ki abi o senin horlamandı...........

Kilo + yorgunluk + belirli saglik sorunlarinin sebebi itibaren olabiliyor..

Babamda cok horlar. Ama anne annem okadar kotu horlarki kapiya kurt geldide iceriye gircek diye butun evi kaldirmistim yillar once kîsîn köyde. Fenaa

Horlarken horlamasını yutanlar var... artarak devam eden horlama sesini "hoğk" diye yutuyorlar.. nefes nabız herşey duruyor bir kaç saniye... insan bir tedirgin olmuyor değil. devam etmeleriyle rahatlıyorsun.. iyi bari gebermemiş diyorsun....

Olabilir insanlık hali ya.... Çok yorgunsan olabilir, ses her yeri inletmedikce rahatsız olmam w hanım gibi ninni gelir o bana......
Bende uyurgezerlik vardı küçükken. Asıl tehlikeli olan o. Neyse ki geçti....

Kardeşim mecnunun horlama sesini yollamıştı bir kere bana hdjsjd ses kaydını bulup foruma uyarlayabilirsem atarım.... Oyle güzel ki.... İnsan sevince horlamis bilmem ne yapmış rahatsız olmuyor..... Siz anlamaz....

Mecnun'u ben zaten kedi olarak gormuyorum. insan gibi goruyorum :d

Horlamam ama uykumda cok konusurum

Geri