Nerdeyse her erkegin horluyo olmasi

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
"Ben horlamam" diyen kesim de var. en cok onlar horluyor. videoya cekip gostersen gene inanmaz, gene kabullenmez. bizim komsuyu da horlarken duyuyordum bir ara. yemin ederim tavana vurdum bir kac kere uyandirmak icin. artik duymadigima gore o odada uyumuyo daha.. sukur

Soyle bi cakacagim diye icinden gecirirsin ama yapamazsin tabi. insanin katil olabilme potansiyeli 50% artiyor bu durumda
1636650171731.png

Bir ara bir inşaat'ın yanında bir evde kalıyordum. İnşaat'ta kalan ve uyuyan adamın horlamasını bir gece köpek hırlaması sandım. Dışarıda da kaldım. Hava soğuk, mevsim İlkbahar. Bir şekilde korka korka eve yaklaştım. Adi İt kaçmıyorda diye düşünüyordum, hırlamanın yan binadan geldiğini fark ettim. En az 30 metre uzaktan duyulabiliyordu adamın horlaması.

Horlayan insanın sağlık sorunu varmış. Horlama bir belirtiymiş. Horlayan insanlara karşı nazik olun lütfen.

Bir ara bir inşaat'ın yanında bir evde kalıyordum. İnşaat'ta kalan ve uyuyan adamın horlamasını bir gece köpek hırlaması sandım. Dışarıda da kaldım. Hava soğuk, mevsim İlkbahar. Bir şekilde korka korka eve yaklaştım. Adi İt kaçmıyorda diye düşünüyordum, hırlamanın yan binadan geldiğini fark ettim. En az 30 metre uzaktan duyulabiliyordu adamın horlaması.

Horlayan insanın sağlık sorunu varmış. Horlama bir belirtiymiş. Horlayan insanlara karşı nazik olun lütfen.
İsmail sana çok gülüyorum bu aralar foruma girdiğimde denk geldiğim en eğlenceli kafalardansın : )

neredeyse her kadında horluyor ama biz beyfendiliğimizden dillendirmiyoruz..

Ya birakin, horladiginizi kabul edin bari :D
Horlayan erkek kdar cekilmeyen cok az sey vardir herhalde su dunyada :p

Kaç erkek tanıdınız ki böyle bir istatistik çıkaracak vaka seriniz oldu.

shini :D ljkh
babam çok horluyor, horlamasına uyanıyoruz. bazen o da kendi horlamasına uyanıyor. sonra bi bakmışsın evdeki herkes uyanık... allah'tan inkar etmiyo horladığını, haklısınız filan deyip horlamaya devam ediyor. bu tam neco dayılık bi hareket kgjt ulan yoksa babam, anna'nın neco dayısı mı

Bak bu kadinlara b.k atanlar da kesin horlayan tipler :D

Gecen yaz ev oyle sicakti ki ciktim balkonda yattim bende, tam uykuya daliyorum karsida ki komsunun horlamasi geliyor oyle boyle horlamiyor adam motor calistiriyor mubarek sanki benimle yatiyor uyutmadi beni sisko

çok yorulduysam horlayabilirim, başım yastıktan düştüyse horlayabilirim.
yatış pozisyonum rahatsızsa horlayabilirim, horlayabilirim yani insanlık halidir.

Horlamıyorum ama yorgun yattıysam uykuya dalmaya yakın konuşuyorum .p

horlamadığınızı nereden biliyorsunuz uyurken kayıt altında mısınız...

Geri