Nelere alerjiniz var?

Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
Tedavisi var. En az altı ay sürüyor. Belki daha fazlaydı.Hatırlamıyorum. Ayda bir aşı olunuyor. 2 sene de olabilir. Ama önce kesin tespit gerekiyor. O da bir veya iki Ay sürüyor. Doktora gidin.

1kac test de ben yapim bari...
Yonetim kurcaliyor o kadar.
Ben de yeni guncellenen icerikleri kurcalim.
benim neyim eksik?.. afsfd
deneme deneme test 1 2 wsffsfd

Ben bu dünyaya alerjik bünyeye sahip olmak için gelmişim maalesef. Histamin duyarlılığınızı arttıran birkaç yiyecek ve içecek var onlara dikkat edip düzenli ilaç kullanırsanız kontrol altına alınıyor.

Yalaka yapmacık insanlara menfaatçi insanlara samimi olmayan iki yüzlü insanlara bu böyle sürer gider sonunda küfür ederim kesin dkdl

Çok güzel" olana alercim var, görünce kaşınırım hasetimden, ve kulp bulurum, mesela derim, sakardır bu kesin derim, nereden anladın derler, ben anlarım... deyip uzaklara bakarım, halbum nereden anlicam ki, atıyorum öyle, bir de sanki gözleri iyi görmüyor gibi, bu gözlüksüz evde beni bile bulamaz derim, e kızın gözlüğü yok ki derler, hepimiz gözlüklü adayıyız, yıldızlar da kayar durmaz yerinde der uzaklara bakarım...

Hanımefendi!
-Buyrun Mastor Bey.
-Az güzel olur musunuz bakın sakın çok güzel olmaya devam etmeyin, ayıp herkesin çoru var çocuğu var edep ya'hü.

Şu lanet olası polenlere..

Başlar şimdi benim hapşırma seanslarım..

polen....karabiber.....ve tarçın.............,
paşam öyle rahat ki yemeğin içinde pişerse alerjimiz yok ama tozunu sağda sola görürsek karabiberin hapşırası tutuyor........
tarçının da kabuğuna alerjimiz yok....tozu yine mafeediyor mafff

Geri