Sizde alerji yapan, yenilebilen veya yenilmeyen şeyler nelerdir?
Örneğin; Çilek, arı sokması, polen, kedi tüyü vs.
Örneğin; Çilek, arı sokması, polen, kedi tüyü vs.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
muz alerjisi bende de var ve bunu belirttiğimde dalga geçiyorlar......... başka birisinde de olması sevindirdi............Muz balık tatlı
muz alerjisi bende de var ve bunu belirttiğimde dalga geçiyorlar......... başka birisinde de olması sevindirdi............
30 yaşına kadar hiçbir şey yoktu aslında....... bir gün ablamlarda yediğim muz, birden boğazımı şişirip, beni litrelerce kusturduktan sonra tövbeler ettim......... içerdiği potasyumla ilgili bir tepkiymiş sanırım, bir daha muz mu asla....................................Benim oğlum küçükken cok seye alerjisi vardi, muz da onlardandi. Onceden cok garip geliyordu muz alerjisi ama başa gelince anliyor insan : ))
30 yaşına kadar hiçbir şey yoktu aslında....... bir gün ablamlarda yediğim muz, birden boğazımı şişirip, beni litrelerce kusturduktan sonra tövbeler ettim......... içerdiği potasyumla ilgili bir tepkiymiş sanırım, bir daha muz mu asla....................................