Nelere alerjiniz var?

Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Sizde alerji yapan, yenilebilen veya yenilmeyen şeyler nelerdir?

Örneğin; Çilek, arı sokması, polen, kedi tüyü vs.

Yiyecek alerjim yok bildiğim kadarıyla.
Midem hassas sadece. Baharatlı asitli şeyler yiyince yanma yapıyor. Bide sigara dumanı, kirli havaya gelemiyorum.

Yalana dolana

kuduruk insajsdsdj şaka şaka....

baharata ve güneşe mlsf... ve ben baharat severim... her şeye baharat atarım, her şeye.....

Alerji demek pek doğru olmaz da son yıllarda bi sıcaklık ya da Güneş'e yönelik bi duyarlılığım peydah oldu. Son 2-3 yıldır her yaz köpek gibi kaşınıyorum. Böyle kanatırcasına,geceleri uyutmayacak cinsten. Bu yaz da tekrar ederse Dr.a gitcem artik.

Hiçbir şeye alerjim yok.🧿

Alerji boyutunda degil ama yer fistigi, cig sogan, bulgur,mayali ve glutenli seyler rahatsiz ediyor.
Gozlerimin de güneşe var alerjisi.

Pizza şeklinde jelibon yiyince kabarıyorum ama yiyorum...

muz alerjisi bende de var ve bunu belirttiğimde dalga geçiyorlar......... başka birisinde de olması sevindirdi............

Benim oğlum küçükken cok seye alerjisi vardi, muz da onlardandi. Onceden cok garip geliyordu muz alerjisi ama başa gelince anliyor insan : ))

Benim oğlum küçükken cok seye alerjisi vardi, muz da onlardandi. Onceden cok garip geliyordu muz alerjisi ama başa gelince anliyor insan : ))
30 yaşına kadar hiçbir şey yoktu aslında....... bir gün ablamlarda yediğim muz, birden boğazımı şişirip, beni litrelerce kusturduktan sonra tövbeler ettim......... içerdiği potasyumla ilgili bir tepkiymiş sanırım, bir daha muz mu asla....................................

30 yaşına kadar hiçbir şey yoktu aslında....... bir gün ablamlarda yediğim muz, birden boğazımı şişirip, beni litrelerce kusturduktan sonra tövbeler ettim......... içerdiği potasyumla ilgili bir tepkiymiş sanırım, bir daha muz mu asla....................................

Cocuklukta cikanlar zamanla gecebiliyor, bizimkinin gecti dokunmuyor artik. Ama ileriki yaslar zor oluyor gercekten. Bunyenin birden neye tepki verecegini bilemiyoruz..
Saglikli gunler diliyorum size Oggy bey : )

Geri