ÜSözlük Nef'

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
banlıyken azcık stakladım :pp yaşlıymış, olgun , yaşı gibi hareker ediyor. ondan daha yaşlı seklem akıllılar var. çok laf sokcağımı sanmıyom :p

Çok duru biri.
Sezen Aksu şarkılarını anımsatıyor,görmek güzel.

Meslektaşım kısmen.
Belki çok konuşmayız da ama seviyorum uzaktan uzaktan.
Güzel bir anne.
Allah çocuklarına da sana da mutluluk versin.
:hppy:

Nevvet. Sevgili nef'es (:

Tanistigimizdan ve tanidigimdan suana kadar, bende yeri ayri olan ve ayri olacak bir hanimefendi.

Bircok sey (sevinc mutluluk huzun kizginlik kirginlik) yasamis olmamiza ragmen benim icin degerli kalacak kimsedir.

Kendisi pek neseli bir hanimdir (: bazende cok huzjnludur. Bazen panterdir bazen pisi pisi (: ama cok duygusaldir. Sevdigini tam seven sogudundan haz ermeyen bir yapisi vardir. Temiz titiz ve hamarattir.

Sporcu ve sportiftir (: artizdir de. Ama yakisiyor ona tabi bana daha cok yakisiyo o ayri .d

Kalemi kuvvetlidir siirleri dizeleri anlamlidir. Guzel bir annedir.

Ben onu tanidim cok sevdim. Gonlunce olmasini dilerim hep. Nesesi bitmesin hep sursun (:

Tam bir anne her haliyle.
Onla konuşurken rahatlamış hissediyorum, güven veriyor.
Çok da güzel yemek yapıyor ayrıca.
Güzel günlerin,mutlu anıların bol olsun güzel insan.

Hayırdır

e7b68fcf3f542cfa1a2cd585eafcf592.jpg

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazı postları gönle hoşluk bazı nostaljik postları da hüzzam katıyor. Mükemmel bir aza. Nahif. Daim olsun, mevcudiyeti de, huzuru da.

Pek çok severim seni kadınnn. Seninle sohbet etmek konuşmak beni cidden çok mutlu ediyor. Sesini duymak iyi geldi kii. Evlatlarınla hep mutlu cok mutlu ol sen o kahkahaların hiç bitmesinn ♡♡♡

Nazik ve iyi bir insan olduğunu düşündüğüm üyelerden.

Konuşmak sohbet etmek bana iyi geliyor arayıp arayıp rahatsız ediyorum her konuyu onunla çok rahat bir şekilde paylaşabiliyorum. Biliyorum ki onda kalıyor kalacak. Bazende göremediğim şeyleri görmemi sağlıyor:*
Iyi kiiii.

Konuşmak sohbet etmek bana iyi geliyor arayıp arayıp rahatsız ediyorum her konuyu onunla çok rahat bir şekilde paylaşabiliyorum. Biliyorum ki onda kalıyor kalacak. Bazende göremediğim şeyleri görmemi sağlıyor:*
Iyi kiiii.

Ne mutlu oluyorum sen aradığında canım benim.
O telefonların dili olsa da konuşsa (:
Birbirimize üçüncü göz olduğumuz doğrudur, laf lafı açarken kaçırdığımız noktaları yerli yerine koyunca nasıl tamamlıyoruz değil mi , bugün olduğu gibi
Sen de iyi kiii , kocaman sarıldım

sanırım burada alıntı serbest (:

Olgun biri izlenimini alıyorum. Kendini korumayı ve zekasını kullanmayı bilen sağlam duruşlu bir kadın. Beğeniyorum kendisini.

Değerlim,kıymetlim...
Hayat olmadık anlarda çeşitli acılar yaşatır bize, sen kırıldıkça keskinleşmek yerine güçlenenlerden oldun hep.
İçindeki merhameti ve empati duygudunu hiç yitirmedin,evlatların ne kadar şanslı; senin gibi güçlü bir anneye sahipler.
Gözyaşların,içerdiği molekül sayısı kadar gülümseme getirsin sana,getirecek de... inanıyorum.
Sevgiyle kal,benle de kal.
:1085970j9cygvm4c3:

Nef'

Ne bileyim, edebiyatsa bizi bir miktar buluşturan, Didem Madak'ın satırlarıyla bir şeyleri anlatmak istedim:

"Çiçek satan kadınlardan tarih satın alacaksın. İçinde her şey çiçek pıhtılarına dönüşecek. bir gün gelecek hiç ağlamayacaksın"

Güzel geçsin ömrün.

Geri