need (tremalo)

Konu sahibi son olarak 445 gün önce görüldü
Sozlugume yazma cesaretine bayıldım şekerim:D en komik üye konusunuda yazarsan mutlu edersin beni ahaha
Niye ki sözlüğüne yazmak neden cesaret istesin? Hdjdndn daha önce yazmısım ya. Evet cesur bir insanım jdjdndn

Eglenceli biri need.
Fikra bu kadar.

Kardeşim senin hiç eşin dostun yok mu forumda.. en son 2023 yılında yazmışlar.. senin acilen böyle tutkulu, sağlam, götünü kollayan kamkiler yapman lazım :)
black den hayır bekleme forumda, o parlatma işlerini beceremiyor.
Son zamanlarda uzaktan uzağa iletişim kurmaya başladık, bakalım hayırlısı diyelim.. sempatik gelmeye başladın, gerçi hakkında hiç kötü düşünmedim ama işte ben erkeklerle pek konuşmayı sevmem..
Bir daha ki İstanbul macerasına seni de dahil etmeyi düşünüyorum, tabii kabul edersen, bundan memnun olurum. Bir de yakından görüp tanımak lazım kafada bir şeylerin tam oturması için..
Şimdilik bir adım attık, bakalım ileride neler olacak, iyi kal güzel kardeşim.. bir sonraki gelişim de daha detaylı, daha çok bilgili ve içsel dünyaya yolculuk yapacağız..

Buraya yazacak en son insanlardan biri olmalıydım aslında malum zamanında kendisini banlatmak gibi bir rütbeye sahibim:d
Maalesef yakın zamanda tüm forumca etkilenilen bir süreç yaşadık. Durumlar her değiştiğinde hala masalarınızda yer alan kişilerden gelen :d her lafta kah güldüm kah bu kadarını da yapmazsınız be insansınız bir durunuz vardır be dedim... Ve ben need olayını tam olarak öğrenmediğimi de düşündüm. Yalnızca tek taraflı dinlemiştim her şeyi. Kanıt dahi istemeden....
Şüphe ya...kemirir tabi elbette onu da öğrendik... (ss alıyor musunuz canım yaklaştır az...)

neyse Need arkadaşa dönelim... Kendisi mahalle arkadaşım olur... insan mahalle arkadaşını da banlatmaz be....
Bunca senedir aynı yerde yaşayıp denk gelinememek,onca ortak tanıdık bulmak bana da şok oldu.
Yapay zeka ustalarındandır.... Ama bunu farklı şekillerde kullanmaz malum k öhö neyse...
Eğlence için yapar,eğlendirir de.

Ühü konusu komple silinmişti sanırım... Kendi mi sildi sildirildi mi bilmiyorum... Yine de üzücü olmuş ühü denilecek çok şey vardı...

Asla küfür kullanmayan biri... Çok ilginç evet öyle... Bir insanın 'lan' deme lüksü de olmaz mı ya... Yok işte.

Yayıncı tayfadan... Hatırladığım kadarıyla eskiden bir yayın işi vardı. İptal mi olmuştu kendi mi devam etmemişti tam hatırlamıyorum ama tekrardan sahalarda görmek isteriz.
Muhtemelen ilk yayın büyük bir infilak yaratır :d

Sana söylenilen onca şeye rağmen hala efendiliğini koruduğun için teşekkür ederim.
Yolun açık olsun (need: yine mi banlatıyorsun ya)
ühü:d

Geri