need (tremalo)

Konu sahibi son olarak 436 gün önce görüldü
karakteri mi sesine yoksa sesi mi karakterine yansımış bilmiyorum lakin ortak noktaya ulaşınca fikrim değişmiyor. kendisiyle laklak yaptığımız andan sonra da hissettiğim fikirleri perçinlemiş oldu. hayatı kendisi için yaşayan, başkaları ne der - ne düşünür kaygısı olmayan, sessiz olduğu kadar da sakin efendi adamdır. kendisiyle ileriye dönük bir underground albüm çalışmam olabilir. şimdilik arada lol oynuyoruz...(üzücü olduğunu biliyorum lamksd) ileride bir gün üşengeçliğimden vazgeçip kayıt almaya başlarsam aranje ve mix - mastering için uğraşmak isteyeceğini biliyorum. bahtın açık olsun dostum.

Beyefendi tavırları ve saygılı duruşunu çok takdir ediyorum ayrıca sesi de çok güzel ve bu tarz yetenekleri olmayan birisi olarak kıskanıyor da olabilirim.:)
Her şey istediği gibi ilerler yaşamı boyunca umarım.

Çok geç tanışmamıza rağmen kısa zamanda kaynaştığımızı düşündüğüm arkadaş. Acayip yetenekli bir beyefendi. Ve yeteneğini sadece doğrusal olarak tek bir noktaya değil de, çok yönlü olarak kullanıyor. Müzik kulağı iyidir. Tek rakibi Lapsekili Tayfur'dur ayrıca. Carry oynamamak için yaratılmış ama o ısrarla carry alıyor. İnat biri sanırım hsdj

lag

Melonun düğününde sadıç mı olmuş öyle bir şeyler gördüm. Şu an kendi yazdığım mesaja wow atmak istiyorum
Kime yar ettiler bu kızı sad

Nidişko ya sen beyefendi mi oldun jxjxj severim kendisini çok hemde ^^

Nerden hemşehri oluyoruz be ! Ayrıca aşık değilsen ya ne ?

Parantez içindekini Karamelo okudum başta.

Geri