need (tremalo)

Konu sahibi son olarak 437 gün önce görüldü
Kendisiyle kumar masalarında tanıştık ( okey turnuvası ) robot gibi takılıp sadece taş alıp taş atmaktan ibaret değişik bir oyun stili var. Neyse, sevdim kendisini hem arada halimi hatırımı sorar, yaşlılara da saygısı olan genç bir arkadaşımız. Daha ne olsun?

Okeyden çıktım mı tanımıyorum.Ddd

O'nu dinlemek hoş oluyor ara ara bekleriz yorumlarını yine .
Sevgiler...

Aşırı eğleniyorum o yazınca sklsk yalnız bu ara bir evlilik muhabbeti gidiyor. Kaza kursuna kurban gideceğim diye korkuyorum skljs

Çok kibar bir çocuk bu Need. Arada bir whatsapp'ta birbirimize hal hatır soruyor, güncel konulardan konuşuyoruz. Bir mesaja geç cevap verdiği zamanlar muhakkak nedenini açıklayarak özür diliyor.
Örneğin geçenlerde bir mesaja geç cevap verdi ama "Abi kusura bakma cima eyliyordum, ancak yazabildim.." diye başladı cümleye.
İşte böyle nazik ve kibar insanlar sayesinde dönüyor Dünya..

Son düzenleme:
Çok kibar bir çocuk bu Need. Arada bir whatsapp'ta birbirimize hal hatır soruyor, güncel konulardan konuşuyoruz. Bir mesaja geç cevap verdiği zamanlar muhakkak nedenini açıklayarak özür diliyor.
Örneğin geçenlerde bir mesaja geç cevap verdi ama mesaja "Abi kusura bakma cima eyliyordum, ancak yazabildim.." diye başladı.
İşte böyle nazik ve kibar insanlar sayesinde dönüyor Dünya..
(Ayrıntılı meali)
- kardeşim nerdesin ulaşamıyoruz sana
- abi tadilat var evde yazamadım kusura bakma( o sırada matkap sesi )
- anladım kardeşim kolay gelsin.

umarım bu yıl bana alınır ve uzaklaşır... bir insanı tanıdığına ne kadar pişman olabilirsen o kadar pişmanım.
2021’e girerken ne umutluymuşum. şimdi 2022’yi deviriyoruz. 2023 için aynı şeyi diledim ve ödüm kopmaya başladı 2035 yılına girerken de bunu dilerim diye… ona kızdığım bir sürü şey var, kulağı sadece notaları algıladığı için dediklerimi asla anlamıyor. kendi kafasında bir şeye taktıysa saçmalayana kadar sürdürüyor. ben bu yaştan sonra insan dövemem arkadaşım. yapman gereken iki şey var senin şu hayatta birincisi gitar çalmak ikincisi komik video editlemek. onun dışında yaptığın çoğu şeyi batırıyorsun. need yüzünden ilerde oğlum olur diye ödüm kopuyor, o kadar kızıyorum ki allah yollayacak bi tane bana bunun versiyonundan tövbest cuma cuma… NEYSE. sus sakın bi şey deme, dayaklıksın. git şarkımı bul. şunca yıldır tek bir şey istedim onu da yapamadı, o yüzden küsüz bu arada. tşk.

2021’e girerken ne umutluymuşum. şimdi 2022’yi deviriyoruz. 2023 için aynı şeyi diledim ve ödüm kopmaya başladı 2035 yılına girerken de bunu dilerim diye… ona kızdığım bir sürü şey var, kulağı sadece notaları algıladığı için dediklerimi asla anlamıyor. kendi kafasında bir şeye taktıysa saçmalayana kadar sürdürüyor. ben bu yaştan sonra insan dövemem arkadaşım. yapman gereken iki şey var senin şu hayatta birincisi gitar çalmak ikincisi komik video editlemek. onun dışında yaptığın çoğu şeyi batırıyorsun. need yüzünden ilerde oğlum olur diye ödüm kopuyor, o kadar kızıyorum ki allah yollayacak bi tane bana bunun versiyonundan tövbest cuma cuma… NEYSE. sus sakın bi şey deme, dayaklıksın. git şarkımı bul. şunca yıldır tek bir şey istedim onu da yapamadı, o yüzden küsüz bu arada. tşk.
Bu halk için ne yaptıysam anlamadılar.Boğa kadını için ne yaparsam yapayım olmuyor.Evdekiler zaten bıktı benden. :D Ah Oğlak kadını sana doymak mümkün mü bilmem ki söyleyemem.

Nemrud un burnuna giren sinek gibi,beyni yer.dd
Sembolik olarak niğd bey.
Eglenceli.

Bu seferki yemek yarışması için hangi pastaneyi kullanacak acaba? Sklsksk
Eğlenceli biri. Gülüyorum bazen jsksndj

Geri