İslam dışında yapılanları zaten biliyoruz ama Kuran’da direk şiddet,öldürme ayetleri mevcut sende gerçek islam bu değilgillerdensin galiba
Yo ben sadece gerizekalılara karşıyım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İslam dışında yapılanları zaten biliyoruz ama Kuran’da direk şiddet,öldürme ayetleri mevcut sende gerçek islam bu değilgillerdensin galiba
Bak hala saçmalıyorsun ve mantık dışı cümleler kuruyorsun.
Kürt vatandaşlardan da bir sürü pkklı terörist çıktı. Tüm kürtleri pkklı diye zan altında bırakabilir miyiz bu mantıkla? Elbette genelin içindeki özeli görüp tüm kürtleri zan altında bırakamayız.
Önce kafanın içindeki despota çare ara, ondan sonra bir fikir geliştir. Çünkü şu durumunla dinler hakkında konuşmak sana birkaç beden bol geliyor.
Sevgilerle..
Diğer dinleri örnek verenler zaten onları destekleyen yok yaptıkları pislikleri biliyoruz siz işidi yanlış görürken onlar size kafir gözüyle bakıyor çünkü ana kaynağı kurandır bizzat onu uyguluyorlar
Muhammed süresi 4 ve cihat ayetleri unuttum bakmam lazım yeniden
Ben söyleyeyim Bakara suresinde diyor ki; sizinle savaşanlarla Allah için savaşın, ama aşırıya gitmeyin, Allah aşırılığı sevmez.
Sence bunu mu uyguluyorlar, önemli yerleri kalın punto yaptım.