Neden hayatında biri yok

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
İnsan bir kere birine geç kalır, ve bir daha hiç kimse için acele etmez (:
Nasibimizde kim varsa gelir bulur elbet :)

bende oturup artik helalimi bekliyorum desem yeridir o halde :)
bekliyorum siirlerimi sahiplenecek adi ask olan varligi
buldugunda beni onu hic birakmicam artik ...

Tarifi güç. Hayatımda birinin olmaması aslında sadece benimle ilgili bir konu değil. Diğerleri de bu konuda pay sahibi. Onlar, birçok kişi.

Hayatımda birinin olmadığı uzun bir süre olmadı. Şu anda da hayatımda biri var ama öyle görüyorum ki yakında olmayacak.

İnsanlar... Aslında her şeyden daha fazla güvenebileceğim, inanabileceğim bir insana ihtiyacım var. İnanın hiçbir şeyin tadı çıkmıyor paylaşmayınca.

Dürüst birini bulduğumda söz olucak . :)

Cunku ben huysuzum.
Ve birine alismak yeniden tanimak gibi zevklerini ogrenmek gobi zor seylerle ugrasam.

yol belli. Otobüse binmenin ve inmenin kuralları varsa,mutlu yaşamın da kuralları var.yeni yeni kanun icat etmeden olması gereken yapılırsa mutluluk elbet bulunur.

Olmuş olsun die değil yaşamaya değer olduğunda yaşansın sevgiler.. Paylaşım için tsk

Soranlara genelde ben çirkinim beğenmiyorlar beni diyorum:D

kendi yolumuz için kendimiz karar veririz sanırız. lakin aile,çevre ve toplum sizi size bırakmaz.

günümüz ilişkilerine ben de temkinli bakıyorum. kriterlerim tabi ki var.
mesela yeni tanıştığım bir erkğin bana canım demesinden son derece rahatsız olurum.
ya da bir kaç gün gezip tozup eglenip sonra farklı ilişkilere yelken açanları hepsini gördükçe insanlara karşı güvensiz bi hal alıyorsun.
yalnızken daha mutlu olduğunu düşünüyorsun çünkü bu kirliliğe maruz kalmak kırılmak istemiyorsun.

Demisim ama suan yalniz degilim.
psikopat bi sevgilim var :p

Birçok kişi güvenilir değil.

Geri