Neden hayatında biri yok

M
  • Kullanıcı Myself
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Neden hayatında biri yok diye soranlara;
Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya on dakika,
onbeş dakika, yirmi dakika beklersiniz gelmez.
Bu arada başka alternatifler de geçer ama binmezsiniz. Ne de olsa "beklemişsinizdir o kadar" boşa gitsin istemezsiniz.
Sormayın artık bana.!
Herhangi biriyle değil, beklediğime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola!..
Durakta yaşlanmak olsa da işin ucunda...

ilişkilerin cogu zaten 2-3 günlük karsındakı insanın davranışları hareketlerı senın karakterine uymuor mesela sen sakacı bırısın dıyelım karsındakı insanda sert ve kendını bısey zannedıor yazın güzel olmuş elınıze saglık

tsk edrım (: edebı yazıları köse yazılarını okumayı severım ya duygularımı bı onlar anlatıor (: ne demek asıl sıze tsk edrım bole güzel bır yazı (:

günümüz ilişkilerine ben de temkinli bakıyorum. kriterlerim tabi ki var.
mesela yeni tanıştığım bir erkğin bana canım demesinden son derece rahatsız olurum.
ya da bir kaç gün gezip tozup eglenip sonra farklı ilişkilere yelken açanları hepsini gördükçe insanlara karşı güvensiz bi hal alıyorsun.
yalnızken daha mutlu olduğunu düşünüyorsun çünkü bu kirliliğe maruz kalmak kırılmak istemiyorsun.

Beklediğime değecek biri diyor ya aynen öyle :)

Bazen yalnış otobüse de biner İnsan,fark ettiğin an zaten bi durak sonra geri iniyorsun,napalım doğru otobüsü beklicez gitceğimiz yer belli nasılsa :))

Yolumuzu kendimiz ciziyoruz, isteyip ve istememek bizim elimizde :rolleyes:

Yolumuzu kendimiz ciziyoruz, isteyip ve istememek bizim elimizde :rolleyes:

Aaa.. orada dur bakalım bayan böcek. Hayatında biri olması nasip işidir. Nasip işi de kulun elinde değil. Ha şöyle bir şey var; Şimdi buradaki biri'den kasıt, flört tarzında sevgili ise, o senin dediğin olabilir, ama evlilik olarak kast ediliyorsa işin rengi değişir.

Aaa.. orada dur bakalım bayan böcek. Hayatında biri olması nasip işidir. Nasip işi de kulun elinde değil. Ha şöyle bir şey var; Şimdi buradaki biri'den kasıt, flört tarzında sevgili ise, o senin dediğin olabilir, ama evlilik olarak kast ediliyorsa işin rengi değişir.

Nasip masip ben istemedigim surece olmaz bay demli bocek :p

Beklediğime değecek, bu kafanın yaşadıklarını kaldırabilecek birinin var olduğundan bile şüpheliyim. Neyse bakalım nasip kısmet bu işler belli mi olur :D

Geri