Neden evet diyeceksınız ?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

amerikalaşarak kıçına amerikan bayraklı şortlar donlar giyenlere nasıl saygı duyuyorsan araplaşarak kapananlarada saygı duymak zorundasın muz cumhuriyeti değil efendim (:
Bu anayasal bir zorunluluktan ziyade toplumsal bir yasa. şimdi burda eveleyip geveleme kapalı bir bayanın mahkemede görev yapmasının da bir sakıncası yok yıllarca evladını büyütüp askere gönderen anaların çocuklarının yemin törenini o analara tel örgüler arkasında izlletiren zihniyetinde ALLAH belasını versin o zihniyeti besleyenlerle birlikte. Şimdi buraya dikilmiş aklınca kadın haklarını savunuyorsun veya ne bilim çok eşlilik gelecek diye göz dağı veriyorsun (: evli kavatların hergün o bar benim bu bar benim deyip uğradığı her limanda bir çocuk peydahlayıp aman efendim kürtaj var vurur neşteri alırız p*ç'i çabalarını görmezden gelelim :)
Ha tabi kürtajda kişisel bir haktı demi ? Kadınlar için yapılan bir iyi şey göster dedin kadınlar için olabilecek en anlamlı şeyden örnek verdim şimdi rica ediyorum en azından kadınlar üzerinden yapma bu siyasetini çünkü beceremiyorsun (:
Yolsuzluklar üstünden gidersen daha başarılı olursun bak diyim sana.

ben amerikayı filan sevmiyorum :)
onların teknolojilerini bilimi öğrenip daha çok gelişmek taraftarıyım

ya şimdi kapalı bi bayan mahkemede olsa işte ecnebi biri gelse falan filan işte o yüzden

ya ne güzel Cumhuriyet'le yönetiliyoruz, seçebiliyoruz, seçilemiyoruz :D

14 yıldır yönetimde olan parti/iktidar ne yapmaya çalışmışta bu şu anki durumdan ( Cumhuriyet/Cumhurbaşkanlığı/başbakanlık ) yapamadığı işler varmış

2-3 sene önce İstanbul'da Zeytinburnunda; Terörü bitirme mitingi yaptılar

yahu asker senin emrinde, polis senin emrinde, hangi yasayı yapacaksan senin elinde
sanki kendileri iktidarda değil de; chp, mhp, hdp, dsp, sp iktidarda

geçen bi programda araştırma firmasının sahibi vardı şöyle dedi;

cumhurbaşkanı partisini yöneten başbakanın yetersiz zayıf kaldığı zaman yani parti oy kaybedeceği zaman zora girerim diye düşünüyor

bu yüzden de kendi partisi oy kaybetmesin diye hem partisinin başkanı hemde ülkeyi yönetecek başkan olmak istiyor dendi

bence de çok mantıklı, kendisini kurtarmak için yapılan bir çalışma

son olarakta sorularım var cevaplar mısın? veya bunu okuyan arkadaşlar da cevaplayabilir?

Demirel başkanlık istiyor dendiğinde, Erdoğan; bunlar abd nin dayatmasıdır olamaz demişti.

1. başkanlık gelirse abd nin dayatması gerçekleşmiş mi olacak?
2. terör bitecek mi?
3. yasaklar kalkacak mı
4. daha mı özgür olucaz
5. ekonomi tavan mı yapacak
6. eğitim düzeyi artacak mı

aklıma geldikçe sorucam

saygılar :)

Bir söylediği bir söylediğine uymayan onun iktidarlığında Türkiye'nin başına olmadık terrör ve şavaş tehlikesi yaşadığımız ekonominin hergün tepetaklak gitmesi bütün Türkiye vatandaşlarını sen osun sen busun senin dinin bu onunki bu benimki bu diye ayıran vatan uğruna şehidimize kelle diyerek askerimize birlik beraberliğimize düşman olan yandaşlarını zengin eden cahil halkı makarna kömürle avutup kendine kaçaksaraylar yapan( LİSTE BÖYLE ÇOK UZAR DA)ve Atatürk'ümüze saygısızlık yapan birine ülkenin tapusu VERİLMEZ.
#HAYIR

Hayır diyoruz. Çünkü hayır demezsek;
Yüksek yargı üyelerinin yarısını başkan diğer yarısınıda başkanın seçtiği milletvekilleri seçecek. Zaten çoğu zaman adaletin nerede olduğunu sorguladığımız ülkemizde; adalet ve tarafsızlık son bulacak.
Kuvvetler ayrılığı ortadan kaldırılacak, yürütmenin tamamı,yasama ve yargının önemli bir kısmı cumhurbaşkanına verilecek. Yani tek adam her şey olacak. Başkan seçilecek kişi hem hükümet, hem Meclis, hem de mahkeme olacak.
80 milyon insanın seçtiği millet vekillerini başkanın feshetme yetkisi olacak. Başkan kendini ve bakanlarını mahkemeye çıkarma girişiminde bulunan meclisi feshedebilecek. Bu şekilde başkanı ve kararlarını sorgulayabilecek kimse kalmayacak.
Zaten yolsuzluğun yüksek olduğu, bir yerlere gelebilmek için ''bir yerlerde bir akrabanız olması gerektiği'' ülkemizde, başkanın partisini tutmuyorsanız sizin devlet kapısında yeriniz olmayacak.
Seçtiğiniz milletvekillerinin hiçbir hükmü kalmayacak.Sözünüzü kimse dinlemeyecek.
Asgari ücreti,maaşları,işçi memur alımlarını,dernek,sendika kurulma ve kapatılmasını başkan belirleyecek.
Başkan isterse devlet kurumlarını bölgelere ayırarak ülkenin bölünmesine neden olabilecek.

Ads%C4%B1z(1).png

16266135_10158359009145389_6874173199262532145_n.jpg

16425728_10154971540419110_3734314633294633242_n.jpg

Ergenekon ve balyoz kumpaslarına inandın!
Ben inandım mı? #HAYIR
Çözüm sürecine, akil insanlara inandın,
Ben inandım mı ? #HAYIR
Fetö'ye hocaefendi dedin, kandırıldın!
Ben kandırıldım mı? #HAYIR
Ben yeni anayasayı okudum,
Sen okudun mu? #HAYIR
Benim #HAYIR demek için bir sürü sebebim var,
Senin evet demek için var mı? #HAYIR

16266135_10158359009145389_6874173199262532145_n.jpg

16425728_10154971540419110_3734314633294633242_n.jpg

Ergenekon ve balyoz kumpaslarına inandın!
Ben inandım mı? #HAYIR
Çözüm sürecine, akil insanlara inandın,
Ben inandım mı ? #HAYIR
Fetö'ye hocaefendi dedin, kandırıldın!
Ben kandırıldım mı? #HAYIR
Ben yeni anayasayı okudum,
Sen okudun mu? #HAYIR
Benim #HAYIR demek için bir sürü sebebim var,
Senin evet demek için var mı? #HAYIR
PKK yada inat

onların evet demesinin en büyük nedenleri Atatürk ve kurmuş olduğu cumhuriyet

zorlarına gidiyor özgür olmak, bağımsız olmak
tek istedikleri ona buna köle olmak

hele ki kadınlar, Osmanlı zamanında bırak seçme ve seçilmeyi söz hakkı bile yoktu
onun bunun 4. veya 5. karılığını yapıyordular

veee son olarak;

16388420_700082123491269_3846221856531411137_n.jpg

Kardeşim o çarşaf senin nereni ilgilendiriyor?
Bir insan hem çarşaf giyip hem milliyetci olamiyor mu?

Iyi sen de sapka takmiyorsun diye suclusun o zaman atsinlar seni iceri vs.

Su kafadan bir kurtulamadiniz anasini satiyim.

1923'te "Osmanli'nin fethettigi ulkenin mevcut rejimini begenmiyorlar, degistiriyorlar" mi dediler senin gibi?
O donemde de senin gibiler olsaydi su an cumhuriyetin nimetlerinden yararlanamazdin.

Milletin giyimine kusamina karismak sizin haddinize degil.

Bir kere de kendi ideolojinizi savunmaya bakin, baska fikirlere b.k atmadan.

Kardeşim o çarşaf senin nereni ilgilendiriyor?
Bir insan hem çarşaf giyip hem milliyetci olamiyor mu?

Iyi sen de sapka takmiyorsun diye suclusun o zaman atsinlar seni iceri vs.

Su kafadan bir kurtulamadiniz anasini satiyim.

1923'te "Osmanli'nin fethettigi ulkenin mevcut rejimini begenmiyorlar, degistiriyorlar" mi dediler senin gibi?
O donemde de senin gibiler olsaydi su an cumhuriyetin nimetlerinden yararlanamazdin.

Milletin giyimine kusamina karismak sizin haddinize degil.

Bir kere de kendi ideolojinizi savunmaya bakin, baska fikirlere b.k atmadan.

kara çarşafı yahudi kadınları giyiyordu
ayrıca şapka takmayan kimse içeri atılmadı veya idam edilmedi

idam edilenler şuan ki fetullah hoca efendi gibi görünen yobazlardı ;)
said nursi de bunlardan biri mesela :)

Ve hesap vakti...
İrakta oldurdugun muslumanlar icin
Suriyede libyada oldurdugun muslumanlar icin
Yahudi lobilerine gonderdigin milyon dolarlar icin
Ensarda tecavuze ugrayan cocuklar icin
Bu milletin olan fabrikalari satip cebe indirdiginiz icin
700 milyarlik saat icin
Mavi marmarada olen kardeslerimizi sattigin icin
HAYİR HAYİR YUZBİN KERE HAYİR

Ben pkk ile feto yu hıc bır zaman savunmadım . Sen burada Feto derken ben Feto ye kufur edıyordum. Sen Habur da Oslo da dolmabahce de Pkk lılar ile gızlı anlasmalar yaparken ben bela okuyordum. Sen Şehıtlere kelle derken ben ve bizim gıbı vatanseverler şehıtler ölmez dıyorduk sen Apo ya sayın derken ben bebek katılı dıyordum.. Sanırım Kendın ile karısdırdın benı

Aynen öyle
Ben sınarım
Şimdide pkk itlerin hamiliğinemi soyundun

kara çarşafı yahudi kadınları giyiyordu
ayrıca şapka takmayan kimse içeri atılmadı veya idam edilmedi

idam edilenler şuan ki fetullah hoca efendi gibi görünen yobazlardı ;)
said nursi de bunlardan biri mesela :)

Eee yahudi giyiyorsa ne olmus?
Yahudi giyorsa giyiyo, bu fotograftaki kadindan sanane kardesim?

Sapka takilmayan idam edildi demedim zaten ama bir donem sapka takmak yasal olarak zorunluydu. Mesela kamu binalarinda filan takmayanlar hakkinda niye suc duyurusunda bulunmadin?

Ben idamla ilgili bisey soylemedim, iki cumle ezberlemissin, tekrarlayip duruyorsun.
Kendi fikrini soyle, insanlara karisma.

Bak sen şu Allah'ın işine.

Hiç olacak iş değil, haklısınız.

İddia edildiği gibi her şeye gücü yeten tanrının beni inandırmaya da gücü yetsin isterdim, şansınızı denemek ister misiniz?
Allah iradeni serbest bırakmış ki yukarıdaki konuşmalarını cüzi iradenle(seçiminle) yapabiliyorsun. Hayvanlara ve bitkilere böyle bir özellik vermemiş.
" Rabbin, dilediğini yaratır ve seçer." (Kasas/68.ayet)

Allah iradeni serbest bırakmış ki yukarıdaki konuşmalarını cüzi iradenle(seçiminle) yapabiliyorsun. Hayvanlara ve bitkilere böyle bir özellik vermemiş.
" Rabbin, dilediğini yaratır ve seçer." (Kasas/68.ayet)

Allah'tan üçüncü şahıs olarak bahsedilirken, cümle yapılarından anlaşılacağı üzere Cebrail'in değil bizzat peygamberin ağzından çıktığı ayetlerden değil, hayret.

Güzel deneme, başka?

Geri