amerikalaşarak kıçına amerikan bayraklı şortlar donlar giyenlere nasıl saygı duyuyorsan araplaşarak kapananlarada saygı duymak zorundasın muz cumhuriyeti değil efendim (:
Bu anayasal bir zorunluluktan ziyade toplumsal bir yasa. şimdi burda eveleyip geveleme kapalı bir bayanın mahkemede görev yapmasının da bir sakıncası yok yıllarca evladını büyütüp askere gönderen anaların çocuklarının yemin törenini o analara tel örgüler arkasında izlletiren zihniyetinde ALLAH belasını versin o zihniyeti besleyenlerle birlikte. Şimdi buraya dikilmiş aklınca kadın haklarını savunuyorsun veya ne bilim çok eşlilik gelecek diye göz dağı veriyorsun (: evli kavatların hergün o bar benim bu bar benim deyip uğradığı her limanda bir çocuk peydahlayıp aman efendim kürtaj var vurur neşteri alırız p*ç'i çabalarını görmezden gelelim
Ha tabi kürtajda kişisel bir haktı demi ? Kadınlar için yapılan bir iyi şey göster dedin kadınlar için olabilecek en anlamlı şeyden örnek verdim şimdi rica ediyorum en azından kadınlar üzerinden yapma bu siyasetini çünkü beceremiyorsun (:
Yolsuzluklar üstünden gidersen daha başarılı olursun bak diyim sana.
ben amerikayı filan sevmiyorum
onların teknolojilerini bilimi öğrenip daha çok gelişmek taraftarıyım
ya şimdi kapalı bi bayan mahkemede olsa işte ecnebi biri gelse falan filan işte o yüzden
ya ne güzel Cumhuriyet'le yönetiliyoruz, seçebiliyoruz, seçilemiyoruz
14 yıldır yönetimde olan parti/iktidar ne yapmaya çalışmışta bu şu anki durumdan ( Cumhuriyet/Cumhurbaşkanlığı/başbakanlık ) yapamadığı işler varmış
2-3 sene önce İstanbul'da Zeytinburnunda; Terörü bitirme mitingi yaptılar
yahu asker senin emrinde, polis senin emrinde, hangi yasayı yapacaksan senin elinde
sanki kendileri iktidarda değil de; chp, mhp, hdp, dsp, sp iktidarda
geçen bi programda araştırma firmasının sahibi vardı şöyle dedi;
cumhurbaşkanı partisini yöneten başbakanın yetersiz zayıf kaldığı zaman yani parti oy kaybedeceği zaman zora girerim diye düşünüyor
bu yüzden de kendi partisi oy kaybetmesin diye hem partisinin başkanı hemde ülkeyi yönetecek başkan olmak istiyor dendi
bence de çok mantıklı, kendisini kurtarmak için yapılan bir çalışma
son olarakta sorularım var cevaplar mısın? veya bunu okuyan arkadaşlar da cevaplayabilir?
Demirel başkanlık istiyor dendiğinde, Erdoğan; bunlar abd nin dayatmasıdır olamaz demişti.
1. başkanlık gelirse abd nin dayatması gerçekleşmiş mi olacak?
2. terör bitecek mi?
3. yasaklar kalkacak mı
4. daha mı özgür olucaz
5. ekonomi tavan mı yapacak
6. eğitim düzeyi artacak mı
aklıma geldikçe sorucam
saygılar