Neden evet diyeceksınız ?

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Kardeşim o çarşaf senin nereni ilgilendiriyor?
Bir insan hem çarşaf giyip hem milliyetci olamiyor mu?

Iyi sen de sapka takmiyorsun diye suclusun o zaman atsinlar seni iceri vs.

Su kafadan bir kurtulamadiniz anasini satiyim.

1923'te "Osmanli'nin fethettigi ulkenin mevcut rejimini begenmiyorlar, degistiriyorlar" mi dediler senin gibi?
O donemde de senin gibiler olsaydi su an cumhuriyetin nimetlerinden yararlanamazdin.

Milletin giyimine kusamina karismak sizin haddinize degil.

Bir kere de kendi ideolojinizi savunmaya bakin, baska fikirlere b.k atmadan.
"Mü'min kadınlara da söyle: "Gözlerini (harama çevirmekten) kaçındırsınlar ve ırzlarını korusunlar; süslerini açığa vurmasınlar, ancak kendiliğinden görüneni hariç. Baş örtülerini, yakalarının üstünü (kapatacak şekilde) koysunlar. Süslerini, kendi kocalarından ya da babalarından ya da oğullarından ya da kocalarının oğullarından ya da kendi kardeşlerinden ya da kardeşlerinin oğullarından ya da kız kardeşlerinin oğullarından ya da kendi kadınlarından ya da sağ ellerinin altında bulunanlardan ya da kadına ihtiyacı olmayan (arzusuz veya iktidarsız) hizmetçilerden ya da kadınların henüz mahrem yerlerini tanımayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Hep birlikte ALLAH'a tevbe edin ey mü'minler, umulur ki felah bulursunuz." (Nur/31.ayet)

"Ey Peygamber! Eşlerine, kızlarına ve müminlerin kadınlarına, dışarı çıkarken üstlerine örtü almalarını söyle; bu, onların hür ve namuslu bilinmelerini ve bundan dolayı incitilmemelerini daha iyi sağlar. Allah bağışlar ve merhamet eder." (Ahzab/59.ayet)

İşte Allah'ın bu emirlerini yerine getirmeyen açıklar; saldırıya, tecavüze ve tacize uğruyorlar. Senin gibiler de onları; 'yahu %99'u müslüman olan bu halka karşı edepli olun, bakın Allah'ın ve peygamberinin bu konuda emir ve uyarıları var, kendinize ve topluma zarar vermeyin, İslam'a isyan etmeyin, günaha gitmeyin' diyeceğine, Allah'ın ayetindeki emri yerine getiren tesettürlü kız ve kadınlara dil uzatıyorsun.

"And olsun ki mallarınız ve canlarınızla sınanacaksınız; hiç şüphesiz, sizden önce Kitap verilenlerden ve müşriklerden çok üzücü sözler işiteceksiniz. Sabreder ve Allah'a karşı gelmekten sakınırsanız bilin ki, bu üzerinde sebat edilecek işlerdendir." (Al-i İmran/186.ayet)
Tavsiyem bu iki sınıfa girme.

Eee yahudi giyiyorsa ne olmus?
Yahudi giyorsa giyiyo, bu fotograftaki kadindan sanane kardesim?

Sapka takilmayan idam edildi demedim zaten ama bir donem sapka takmak yasal olarak zorunluydu. Mesela kamu binalarinda filan takmayanlar hakkinda niye suc duyurusunda bulunmadin?

Ben idamla ilgili bisey soylemedim, iki cumle ezberlemissin, tekrarlayip duruyorsun.
Kendi fikrini soyle, insanlara karisma.

Iyi sen de sapka takmiyorsun diye suclusun o zaman atsinlar seni iceri vs.

yani bazıları şapka takmayanları astılar diyor ya, seninde sen şapka takmıyorsun suçlusun yani olayı oraya getiriyon gibi yazdım

Aman adamlar milletin a*** koyacaz desinler, millete şerefsiz köpek haysiyetsiz desinler
siz gelin benim mesajlarımı eleştirin sadece, ancak gücünüz ona yeter

yani bazıları şapka takmayanları astılar diyor ya, seninde sen şapka takmıyorsun suçlusun yani olayı oraya getiriyon gibi yazdım

Aman adamlar milletin a*** koyacaz desinler, millete şerefsiz köpek haysiyetsiz desinler
siz gelin benim mesajlarımı eleştirin sadece, ancak gücünüz ona yeter

Oyle diyorlarsa onu elestir. Niye hayir dediginizi biliyorsaniz onu yasin insanlar bilgilensinler. Yoksa o carsaf, o kadinjn kendine gire en degerli seyidir. Senin icin onemli olan seyler varsa sen de onlari yaz, onlar hakkinda yaz.

O kadina sorsan, o carsafa tirnaginin ucuyla bile dokunamazsin.
Adam akilli konustuktan sonra, baska degerlere saldirmiyorsan, kim, sana niye karissin?

Oyle diyorlarsa onu elestir. Niye hayir dediginizi biliyorsaniz onu yasin insanlar bilgilensinler. Yoksa o carsaf, o kadinjn kendine gire en degerli seyidir. Senin icin onemli olan seyler varsa sen de onlari yaz, onlar hakkinda yaz.

O kadina sorsan, o carsafa tirnaginin ucuyla bile dokunamazsin.
Adam akilli konustuktan sonra, baska degerlere saldirmiyorsan, kim, sana niye karissin?

peki neden hayır diyeceğimi açıklayayım;

15 yıldan beri iktidarda olan bir parti var hepimiz bunu çok iyi biliyoruz di mi?

1. abd, pkk, esad, fetullah gülen vs. hepsiyle anlaşma yaptı uyardık dinlemediler sonra kandırıldık dediler, hatta sadece fetö nün bankasına para yatırmaktan veya kredi çekmekten başka bişey yapmayan suçsuz insanlar içeri atıldı.

2. fetö terör örgütüyle görüşen, Muhterem HOCA EFENDİ diyen ve hala akp kadrosunda bulunan bakan/milletvekilleri için hiç bir yaptırım yapılmadı

3. vatandaşı eğer sandıktan evet çıkarsa terör biter diye tehdit ettikleri için

4. uyarılmalarına rağmen kendi yaptığı yanlışları sürekli başka partilere suç attıkları için

5. Türk Lirasının değer kaybettiği yabancı paraların neredeyse 4 TL civarında olduğu için

HAYIR diyorum...

aklıma gelenleri yazmaya devam edeceğim...

ayrıca Kadınlarımızdan rica ediyorum sandıkta oy verirken; Çocuk tecavüzlerini, kadın cinayetlerini, kadınlara yapılan haksızlıkları görüp herhangi bir yasanın çıkmamasını göz önüne alarak öyle oy kullanmalarını rica ediyorum.

NEDEN HAYIR ?
ABD nin gorevli BOP Esbaşkanina ve Saray Saltanat Hükümdarligina, Ulkenin bölünmesine Tek Adam Padişahlık sistemine,Yasama ,Yürütme, Yargi Tek Adama verilmesine karşıyız.Hepbirlikte HAYIR... HAYIRR....diyoruz.! Hakimiyet Kayitsiz Sartsiz Milletindir.!(TEK ADAMA VERILMEZ HAYIR..)
(izmirin daglarindan cicekler acar) Yasa Mustafa Kemal Pasa Yasa..

NEDEN EVET ?
!"BUN LARA BİR ÇOBAN LAZIM" SARAY SALTANAT HUKUMDARI TEK ADAM SON OSMANLI PADİŞAHI..VAHDEDDİN.
"BENDE BİR ÇOBANIM".. RTE. Kandirilanlara Tek bir ADAMA Ülke Teslim edilirmi? "Ne istedilerde vermedik" Ali Babanin Bir cifligi var Cifliginde Koyunlari var Meee... Meee... Diye bagirir..!

Bu kadar gündem olan biri(Tayyip) EVETleri çoktan topladı zaten. Siz NAYIR diye sayıklayın. Bir de referandum mitinglerine çıkacak yandınız, bitiksiniz.

Hayir oylari acik ara onde. Trabzon stadinda bile Izmir marsi caliyorsa Trabzonlu yurttas stadini Katarli'ya satilmasini istemiyor.

Hayir oylari acik ara onde. Trabzon stadinda bile Izmir marsi caliyorsa Trabzonlu yurttas stadini Katarli'ya satilmasini istemiyor.
15 Temmuz gecesi keçi sakallı-küpeli gençler tankın üstünde-altında mücadele ediyordu. Bu millet İzmir marşı ile gelip Mehter marşıyla gönderir. 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde Vatan-Millet-Sakarya ile yetiştirildi. Bu milliyetçilik silahı şimdi Laiklere dönüyor.

15 Temmuz gecesi keçi sakallı-küpeli gençler tankın üstünde-altında mücadele ediyordu. Bu millet İzmir marşı ile gelip Mehter marşıyla gönderir. 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde Vatan-Millet-Sakarya ile yetiştirildi. Bu milliyetçilik silahı şimdi Laiklere dönüyor.

Eyv.

Ben cahille tartismam abi.

3828ec55f2309def6935cc321ccfeb33.jpg

"Apo seni kandırdı, FETÖ seni kandırdı, Obama seni kandırdı, Esat seni kandırdı. Biz bütün yetkileri sana verirsek yeniden birisi gelip seni kandırırsa ne yapacağız? Herkesin amacı huzur refah içinde yasamak. Haklsnz fikirleri oluştururken saygıyla yaklasmak gerekir..
Bahsettiğiniz düzenleme, tek bir kişinin karar noktasında....
Bu kişi zaten 14 yildr iktidarda n yaptı...! Ekonomik istikrarı sağlaya bildimi ? hayır! Teröre çözüm buldumu ? hayr! İşsizlik vs.
Sadece kandırıldı..

Bizler yolda orda burda kadını döven değiliz hele çocuk dövüş tecavüzcu hiç değiliz yalan söyle değiliz kimseyi hor görmüyoruz yolsuzluk yapmıyoruz Devlete ait olan yerleri satmiyoruz halkını ezmiyor arapları usaklik yapmıyoruz benim Milletim aç gezerken elin suriyelilerin cebine para sıcak yuva veriliyor bu ne is ya Suriye'de bizim askerimiz savassin suriyeliler Türkiye'de orda burda Fink atsın kadına kıza laf atsın gezin tozsun iyiymiş bizim kendi halkımızın hakkını başkaları yiyemez bu böyle biline benden Hayir

aynı şeyler tekralamaktan yorulmuyor bu adam ya papağan gibi anasını satayım:D
pkk ya iyi çocukar diyen taciz oalyları çıkan yakınları dağda olan Cumhuriyetçiliğin arkasına saklananlara tek kelime etme sonra papağan gibi öt burada

16105594_1237532066341467_5029457996055596258_n.jpg

Fetö başımıza bela olacak yapmayın etmeyin'' dedik dinlemediniz ;''ABD nin BOP projesine hizmet ederek PKK ve PYD yi güçlendiriyorsunuz ,yapmayın'' dedik dinlemediniz.''Ergenekon sahte, binlerce subaya tuzak kuruluyor ''dedik dinlemediniz...…''Esadı devirmeye kalkma otorite boşlugu dogar bela olur'' dedik dinlemediniz; ''Barzaniyle iş tutma dedik'' dinlemediniz...''Mültecileri alma bela olur dedik'' dinlemediniz …ŞİMDİ DE DİYORUZ Kİ; ''BAŞKANLIK BAŞIMIZA BELA OLACAK'' YAPMAYIN ETMEYİN!!..

16114428_1745170415509114_7165957189605152528_n.jpg

Geri