Uzunca bir zamandan beri üyeliğim olsa da, son zamanlarda aktif olmaya başlayan bir üye olarak,
Forumun genelini incelediğimde, sürekli evet/hayır konularının döndüğünü (güncel gündem konusu olduğu tartışmasız) ve bu evet hayır'ın müslüman ve ateistler ile kıyaslanmasına denk geldim..
Ben bunu açık yüreklilik ile soruyorum;
Neden evet demeliyim?
Madde madde bana açıklamasını yapabilecek, beni aydınlatacak, fikrimi değiştirecek, konuyu din'e, oraya buraya saptırmadan düz bir şekilde kim anlatacak?
"Güçlü Türkiye için EVET" sloganın da yer alan "GÜÇ" ?
Artı ricamdır;
Konuyu asla din'e dayatmadan "evet"in getirisini konuşalım.
Zira, din adı altında insan duygularını sömüren zat'lar gördü bu millet.
Forumun genelini incelediğimde, sürekli evet/hayır konularının döndüğünü (güncel gündem konusu olduğu tartışmasız) ve bu evet hayır'ın müslüman ve ateistler ile kıyaslanmasına denk geldim..
Ben bunu açık yüreklilik ile soruyorum;
Neden evet demeliyim?
Madde madde bana açıklamasını yapabilecek, beni aydınlatacak, fikrimi değiştirecek, konuyu din'e, oraya buraya saptırmadan düz bir şekilde kim anlatacak?
"Güçlü Türkiye için EVET" sloganın da yer alan "GÜÇ" ?
Artı ricamdır;
Konuyu asla din'e dayatmadan "evet"in getirisini konuşalım.
Zira, din adı altında insan duygularını sömüren zat'lar gördü bu millet.