nedebenmecnun

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@nedebenmecnun senden izin almadan konuyu actım ama biliyorum ki izin alsaydım da "sen nasıl istersen" derdin.s kibarlığı karşısında kendinizi kaba hissedeceğiniz biridir mecnun. öncelikle seni tanıdığım için kendimi cok şanslı bulduğumu belirteyim. bu konuda hava atabilirim... bayağıdır görüşemiyorduk ama 40 yılda gecse aynı samimiyetle kucaklaşırız. ben daha kucaklayıcıyım o ayrı....
mizacı güzel ve cok doğal.
öyle kaoslara cekebileceğiniz biri değil.skj hiç sinirlendiğini bile görmedim mesela. belki trafikte sinirleniyordur. skjh
huzursuz edici tartışmalara girmez.. aklındaki dilinin ucundadır. hep olumlu, pozitiftir.. ve inanılmaz zeki ve kültürlü bir adam. fotoğraf cekmeye bayılır. haftasonları bir yer belirler oralardan güzel kareler alır.. hayattan keyif almasını biliyor.. onu mutlu edecek şeylerin peşinden gidip yaşamına renkler katıyor.. ve en önemlisi hiç değişmemesi. hala çok komiksin.
multi değil bunu tekrar belirteyim.. kar tanesi gibi birden düşünce foruma, haliyle şüphelerin odağında oldu.. acaba Gen mi diyenler oldu... belki de gendir ben de şüpheye düştüm şimdi skj

Neyse toparlayacak olursak..
Okey bilmiyorum diyorsun ama final oyununda bana kafa atıyorsun..... teşekkür ederim....

Anna getirdi ise yazdıklarında haklıdır. Hoş gelmiş aramıza. Arkadaşımızın arkadaşına saygı duyarız. Biz babadan böyle Sjsjsjs

Kalpli beğeni yapacaktım beceremedim, elli beğeni oldu.
bilirsin övülmeyi pek severim. Bu konuyu da tem bahçeşehir trafiğinde okuyup trafiği unuttum. Sağdan önüme geçenlere yol verip dörtlüleri yakarak günaydınlaşıyorum.
Bu mesajı okumadan önce “arabanın tekerini…” diye sevgi cümleleri kuruyordum.

65141432-40EB-4C2E-9644-358112059E53.jpeg

anladığım kadarıyla kaz tüyünden mont giymeye niyetlenen bu arkadaşın, yılan derisinden kemer, timsah derisinden bot ile kuşanmış deri ceketli gezi direnişi zamanı teste tâbi sıvı saldırısında bulunan güruhtan biri olma ihtimali canlandı gözümde. nitekim tariflendirmeye uyuyor... (önümüzde ki cuma yayınlayacağız görüntüleri kardişim)

duyar kasan arkadaşın iyi niyetini suistimal edercesine, kürtajcı dayılar gibi "yeğnim delefonu bırağ" muhabbetiyle karşılık vermesi, yüzlerde tebessüm oluşturmuştur. ayretten çin de, tayland da dünyanın diger ücra köşelerinden çocuk işçi istismarı ile karşılaştırma yaparken "abicim aynı sömürü eminönü'nde de var" biraz da memleketten haberler geçsenize dedirtmiştir, neyse ki ziyanı yok. çocuk her yerde çocuk ve dünyayı sarmış bir sömürü...

kendisini kendime yakın hissetmekteyim, umarım duygusal bir birliktelik için pek hazır değildir. bir yerde güldürü anlayışımızın benzerliğinden, ortak bir kültürden beslendiğimizden bahsetmişti. yalnız ben bu konuda biraz sığ hissediyorum kendimi haberin olsun... geçen tiyatrocu abiye çok komik sandığım bir videoyu izlettirdiğimde "bu ne **Spam/Adversiting** komik mi" diye karşılık aldım

Moderatör tarafında düzenlendi:
daha önce denk geldikçe okuduğumu ve komik bulduğumu yazmıştım, fikrim hala değişmedi. bazı insanlar ikili diyaloglardansa kendi halinde düşündükleri ve paylaştıklarıyla eğlencelidir, bu arkadaş da öyle bence. ilk geldiği zamanlar feyk mi, şu mu, bu mu muhabbetleri dönmüştü; kör cüneyt arkın'a bağırarak ağzının yerini belli eden anton gibi, kendi burnuyla dalga geçerek bana yerini belli etmiş oldu ve sanırım kim olduğunu çözdüm (plaketimi verin) gerçi cüneyt abi anton'un ağzına ağzına ok atıyordu ama ben arkadaşa like atmayı tercih ediyorum. karbonfiber misali kalıcı olması dileğiyle...

Mutlu yılların olsun @nedebenmecnun <3
Biz kutlamadan sen kutlamaya başlamışsın.. doğum günü konusu acmadım diye alınmadın demi..... Mayısta olduğunu biliyorum da kacında olduğunu bir türlü hafızama kazıyamıyörüm.. ağlamadın demi... seviyorum seni.. güzel yaşların olsun.....

Mutlu yılların olsun @nedebenmecnun <3
Biz kutlamadan sen kutlamaya başlamışsın.. doğum günü konusu acmadım diye alınmadın demi..... Mayısta olduğunu biliyorum da kacında olduğunu bir türlü hafızama kazıyamıyörüm.. ağlamadın demi... seviyorum seni.. güzel yaşların olsun.....

Bu bile çok mutlu etti, çok teşekkür ederim =)

Her forumda kendini bilen dikkat çeken değerli nadide insanlar vardır
Konuşmasıyla tavrıyla tarzıyla
Öyle biri benim de gözümde @nedebenmecnun
Özellikle çekimleri başta olmak üzere, fikirlerini de severek takip ettiğim okuduğum biridir
Eksik olmasın hep var olsun : )

Tanımadığım halde neden kanım ısındı diye düşünürken Boğa dominant olduğunu fark ettim.
Hiç sekmez.

Dolunay jesti için teşekkür ederim.

Geri