nedebenmecnun

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Sırrın bende güvende skdjf
bu yorumu bana da yapmıştın.dlfkj sır küpü siri....

mecnun bey, yaşlandı artık ama formundan bir şey kaybetmemiş; hala komik ve eğlenceli. fotoğraf konusunda da kendini epey geliştirmiş. benim de evde yatan canon bi makinam var, beni de çağırsın toplu fotoğraf çekimlerine. (benzinliğin oradan alırsın.lgfk)

mecnun bey, yaşlandı artık ama formundan bir şey kaybetmemiş; hala komik ve eğlenceli. fotoğraf konusunda da kendini epey geliştirmiş. benim de evde yatan canon bi makinam var, beni de çağırsın toplu fotoğraf çekimlerine. (benzinliğin oradan alırsın.lgfk)
Hahaha yorum yok :d

benzinliğin oralarda ters yola girip kaybolmuştum :/

dfgdfkjgh yağmur için taa fizana kadar gitmiştik sonrasında. dönerken de konsere yetişeceğim diye beni otobanda metrobüse bineyim diye bırakmıştın........

geç kalıyodum napiim, hatta emniyet şeridine girmiştik de polis çevirirse "hamileyim, doğuruyorum, diye numara yapacaktın.
hem de sen o gün cennete gidecektin, bizim yolumuz tersti, rockçılar cehenneme gider çünkü, cennet' e metrobüsle gidebilmek de ayrı bi süperlik, sırat köprüsünde boşuna riske giriyo insanlar =)

geç kalıyodum napiim, hatta emniyet şeridine girmiştik de polis çevirirse "hamileyim, doğuruyorum, diye numara yapacaktın.
hem de sen o gün cennete gidecektin, bizim yolumuz tersti, rockçılar cehenneme gider çünkü, cennet' e metrobüsle gidebilmek de ayrı bi süperlik, sırat köprüsünde boşuna riske giriyo insanlar =)
sdlfkjdlskfjdlskf kopuyorum şu an. onu unutmuşum.dflgjd başarmıştım ama gitmeyi, demek ki süperim... tşk.....

mecnun bey foruma girişiyle ya da dönüşüyle mi diyeyim artık bilemedim, herkesin dikkatini çeken üyelerden biri oldu. gerek yorumları, gerek olaylara bakış açısı, gerek yetenekleriyle hemen kalplere sızıverdi bence. çünkü o boğa erkeği… boğa erkeği istediğinde bütün ışıkları üzerine çekebilir ama mecnun bey ışıkları kendine çekmekle kalmayıp bi de ben fotoğraf çekiyorum dedi ve saldı sanatlarını… sanata saldı demek pek hoş durmadı farkındayım ama ayıptır söylemesi az önce kuşbaşılı pide yedim de biraz anadolulu yanım kabardı. kendisine aramıza katıldığı için teşekkür ediyor, geleceği parlak erkekler listesine-tahminen ne zaman geleceksjsj- adını yazıyorum. boğa erkeklerini kötüleyenler onu izlemeye devam etsin…

son olarak kendisinin “zeki kızlar harcanmasın” kampanyasının yüzü olarak, bana verdiği burs için de teşekkür etmek isterim. sayesinde sadece forumda değil twitter camiasında da koca bulamadığım için üzerime gelindi. olsun… aşacağız bunları çünkü boğa burcu mükemmelliği benim kanımda da mevcut. giderayak kendimi övdüğüm için affedin.

sevgiler,
melo…

Geri