Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vejeteryan değilim tam bir günahkarım..Bir canlıdan kopartılan eti yediğimiz ilk an kötülüğe adım attığımız gündür..
59 defa töbe ettim yinede vazgeçemedim şu etten..hayvanların çığlığını acısını içimde hissediyorum resmen.Vejeteryan değilim tam bir günahkarım..
Böyle söyleyince kendimi bir “tık” kötü hissettim… Tşk.59 defa töbe ettim yinede vazgeçemedim şu etten..hayvanların çığlığını acısını içimde hissediyorum resmen.
Maalesef böyle..ortak günahlarımız ve menfaatlerimiz olduğu için görmemezlikten geliyoruz saniye saniye işlenen katliamları.varoluşumuzun temeli şiddettir.Böyle söyleyince kendimi bir “tık” kötü hissettim… Tşk.
Doğanın kanunu bu. İnsan da bir hayvandır. Et yeme alışkanlığı avcı toplayıcı oba döneminden beri var olan bişey. Sen yemesen de başka bir hayvan avlayıp yiyecek zaten. Yani doğanın kanunu dediğim gibi. Bu yüzden et yememek saçma benceMaalesef böyle..ortak günahlarımız ve menfaatlerimiz olduğu için görmemezlikten geliyoruz saniye saniye işlenen katliamları.varoluşumuzun temeli şiddettir.
Biraz sonra döner yiyeceğim…
Doğanın kanunu bu. İnsan da bir hayvandır. Et yeme alışkanlığı avcı toplayıcı oba döneminden beri var olan bişey. Sen yemesen de başka bir hayvan avlayıp yiyecek zaten. Yani doğanın kanunu dediğim gibi. Bu yüzden et yememek saçma bence