"Ne zaman evleneceğiz?" diyen flörtözüne "Faizler bu ara çok yüksek." diyen erkek

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kahkaha attım sabah sabah :DD
Ama beyefendi haksız mıyım? ‘Gelinlerin tatlı telaşları’ adı altında saçma sapan birçok şeyi almak ve yapmak varken borç mu ödeyeyim ? :7gLkBm:

Hanımefendi borç yiğidin kanlısıdır, yol gide gide borç ödeye ödeye Bihter. "Gerekirse mikrodalgamı satarım yine de evleniriz." demeniz lazım elinizin taşı altına koyun. Ya da koymayın taşın altında böcek filan oluo sokar mokar Allah korusun. Siz koyar gibi yapın. :olamazz:​

Hanımefendi borç yiğidin kanlısıdır, yol gide gide borç ödeye ödeye Bihter. "Gerekirse mikrodalgamı satarım yine de evleniriz." demeniz lazım elinizin taşı altına koyun. Ya da koymayın taşın altında böcek filan oluo sokar mokar Allah korusun. Siz koyar gibi yapın. :olamazz:​

Sizin benim minik mikrodalgamla derdiniz nedir oysa gayet güzel tasarlanmış işlevinide gayet iyi yerine getiren bir ısıtıcı :pinkglassesf: ayrıca beni düşünmenizde hoşuma gitti hanenize +1 point yazıyorum:utan2:

Geçen gün bir abimiz nişanlandı, nişan arasını fazla uzatma dedik aldığımız cevap tam olarak buydu. Kredi çekeceğim ama faizler çok yüksek, bileziğin tanesi bile 8000tl dedi. :D
Oluyor böyle şeyler.

Borçla evlen
Evlilik süresince borç öde
Sonuç: mutsuz evlilikler
En güzeli masrafsız olanı
Kimseyi mutlu edemezsiniz
Bırakın isteyen istediğini desin

Geri