-
-
-
-
-
Realist 1 humandır. Kredi çekecektir. Çekme dostum, boşver. Evlilik akıl işi değil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sade nikah nelerine yetmiyorsa.
Kim Kardashian, Şeyma Subaşı ile yarışıyorlar
O düğüne harcanan parayla İtalyaya gidilir
işte aradığım zeka ! ama italya olmamış şimdi.
İtalya kırmızı çizgim beyefendi!
pizzaları ve spagettileri çok güzel diyorlar, ondan değil mi hanımefendi ? benim büyük büyük dedem de venedik kürdüymüş.
Ne için evlenilir mesela?bir mantığı olmalı madem imzanın
İtalyanın farklı bir aurası var beni çeken. Kültürü falan güzel yani. Pizze için İtalyaya gidecek değilim :p
Sevdigin icin?
Hira Hira Hira'dır Adım Hn. ın mesajından sonra başlığı revize edelim, sevgili yapalım hatta evlilik arefesindeki sevgili yapalım.
Çok haklısınız da Hira Hira Hira'dır Adım Hn. Bana kin vermişsiniz. Tapatalk öyle diyor. Ben kin tutacağınız ne yaptım size istifra ederim.Evlilik arefesinde olundugundan hatun kisinin haberi var mi ahbabimiz Mastor? Varsa ve soruyorsa, cevabi veren gercekci bir kisiliktir sizin de dediginiz gibi. Konunun sonunda pek ala "Evlenmek icin borclanmamiza gerek yok." kararina varilabilir:klp:
Yoksa ve hatun bu soruyu sormak zorunda kaldiysa, dinlene dinlene dovmeye devam edebilirsiniz kendisini. [emoji3] Sordurmayin bize boyle seyler! :Trip:
Krediylemi evlencekmişiz o kadar borçla uğraşmaktansa hiç evlenmem