"Ne zaman evleneceğiz?" diyen flörtözüne "Faizler bu ara çok yüksek." diyen erkek

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Realist 1 humandır. Kredi çekecektir. Çekme dostum, boşver. Evlilik akıl işi değil.

Sade nikah nelerine yetmiyorsa.
Kim Kardashian, Şeyma Subaşı ile yarışıyorlar
O düğüne harcanan parayla İtalyaya gidilir

Soran sadece "flortoz" kategorisindeyse, verdigi cevapta bir gariplik yok. Haketmis.
Soran sevgiliyse, cevabi vereni islak odunla dovebilirsiniz.

Hira Hira Hira'dır Adım Hn. ın mesajından sonra başlığı revize edelim, sevgili yapalım hatta evlilik arefesindeki sevgili yapalım.

pizzaları ve spagettileri çok güzel diyorlar, ondan değil mi hanımefendi ? benim büyük büyük dedem de venedik kürdüymüş.

İtalyanın farklı bir aurası var beni çeken. Kültürü falan güzel yani. Pizze için İtalyaya gidecek değilim :p

Bir de vergiden dusmek icin evlenen tanidiklarim vardi, kadina kufur gibi dusunsene :D

Haydi gel evlenelim?
Neden?
Cok fazla vergi oduyoruz :p

Cocuk icin evlenmek gibi bisi :// Tam bir skandal

Ne için evlenilir mesela?bir mantığı olmalı madem imzanın

Hira Hira Hira'dır Adım Hn. ın mesajından sonra başlığı revize edelim, sevgili yapalım hatta evlilik arefesindeki sevgili yapalım.

Evlilik arefesinde olundugundan hatun kisinin haberi var mi ahbabimiz Mastor? Varsa ve soruyorsa, cevabi veren gercekci bir kisiliktir sizin de dediginiz gibi. Konunun sonunda pek ala "Evlenmek icin borclanmamiza gerek yok." kararina varilabilir :) :klp:
Yoksa ve hatun bu soruyu sormak zorunda kaldiysa, dinlene dinlene dovmeye devam edebilirsiniz kendisini. :biggrin: Sordurmayin bize boyle seyler! :Trip:

Evlilik arefesinde olundugundan hatun kisinin haberi var mi ahbabimiz Mastor? Varsa ve soruyorsa, cevabi veren gercekci bir kisiliktir sizin de dediginiz gibi. Konunun sonunda pek ala "Evlenmek icin borclanmamiza gerek yok." kararina varilabilir :) :klp:

Yoksa ve hatun bu soruyu sormak zorunda kaldiysa, dinlene dinlene dovmeye devam edebilirsiniz kendisini. [emoji3] Sordurmayin bize boyle seyler! :Trip:
Çok haklısınız da Hira Hira Hira'dır Adım Hn. Bana kin vermişsiniz. Tapatalk öyle diyor. Ben kin tutacağınız ne yaptım size istifra ederim.

Son düzenleme:
Tapatalk ne dediğini bilmiyor olsa gerek sevgili ahbab Mastor. Ben size kin vermedim. Başlığı değiştirmeyi önerdiğiniz için ancak çiçek verebilirim bir de, isterseniz, Meclizine verebilirim.:653d18c0a2b184a9dc2

İşin içine faiz girmiş ondan hayır gelmez (:

Krediylemi evlencekmişiz :icon_yillarcaezildi o kadar borçla uğraşmaktansa hiç evlenmem bekar kalırım daha iyi:R0Lbm6:

Krediylemi evlencekmişiz o kadar borçla uğraşmaktansa hiç evlenmem

2238aa36a03.jpeg

https://www.youtube.com/watch?v=el9YjNNmGrU

Geri