Büyük Düşler
Üye
Yapar oOyyy imzasınamı iddaya girdin sen :zuha:
Eger kazansaydim aynisini krndine yapcakti bide beni cizcekti :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yapar oOyyy imzasınamı iddaya girdin sen :zuha:
Akay korur beniBiz şimdi üç kardeşmiyiz
Annem durmadan doğurmasın sonra bize kaydeş .
Neyse canım ya bişey olmaz ne demişler bükemediğin bileği öpeceksin.Eger kazansaydim aynisini krndine yapcakti bide beni cizcekti :p
Dalista ne isimis var ben seni barlar sokagina goturcem abi bana kiz tavlamasini ögret diyodun ya biraz uygulamali ders almanin vakti geldi
Sıdıka ne beeeeee niye değişiyosun nickimi :pat:Evet 3 kaydesiz Kaancan Akaycan ve SIDIKACAN :blush:
Akay sorsana kendisine o kadar marifetliymişte ilişki durumu niye öyleBen biliyomda sarisin mavi gozlu olanlarini tavlamayi bilmiyom onu ogret bana ahahah
Neyse canım ya bişey olmaz ne demişler bükemediğin bileği öpeceksin.
Sıdıka ne beeeeee niye değişiyosun nickimi :pat:
Sıdıka can demeyin banaaaaaaaaa !!!!!! o zaman bu ne demektir gene bükebiliysin :cici::hih: küstüm sana sıdıkacan , ben o bilegi buktum onceden :T:
Akay sorsana kendisine o kadar marifetliymişte ilişki durumu niye öyle![]()
Kaan valla küserim :S Nazlıcan deyin banaAma ama sana bensio :o
![]()
Kaan valla küserim :S Nazlıcan deyin bana![]()
Yok sinirlenince daha bi güzelleştiğim söylenir :dyg:Küsünce tükmügünden baloncuk yapiosun ciykin kiz oluyosun aman küsme sen. Tamam Nazlicanimiz ol sen :blush:
Nerde olcak 3 tane obur yavrusuna mama hazirlamakla mesgul bu arada Akay mavi yemek önlügü benim kullanip durma onu ! :pat:
Yok sinirlenince daha bi güzelleştiğim söylenir :dyg: