S
stonecypher
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende anne gibi hissettim yaMavis önlük cok güselki :blush: az daha böyle davranirsam kendimi bebek gibi hissedicem ya ne oldu bana adhajkshas
Rica ederiz canım ben teşekkür ederim :cici:Teşekkür ederim yüzümü gülümsettiğiniz için Yaren Kaan Akay :srl:
saksı kebabı bak dur tarifini atayım bide bu site süper ya ramazandan sonra göz at =) şimdi çok acıkıyorsun isim vermek istemiyorum yemeklerin ama saksı kebabının linkini atıyorum belki sende denersinSaksı kebabı nasıl bişimiş :o
Yoğurtlu semizotu ama süzme yoğurt olucak , üzerine nane ve tatlı mısır enfes yaa![]()
NazLı prinç pilavı düşündük de ağır olur diye düşündük sade bulgur pilavı da olabilir ben sebzeli yazdım ama o akşama belli olur:p prinç pilavı da olur ben kendimi düşündüm kilo vermişken prinç pilavı yemesek dedim
saksı kebabını beğendin dimi![]()
pilav kısmına valide sultan ne derse o olur:p bak ya prinç pilavı yapmaya karar verir gibi oldum sayende
içinde et olan herşeyi severim ben tam bi etcilim, çok beğendim :dyg:
sen zaten servis yapmaktan yeterince koşturcaksın pirinç pilavını da yakarsın bişey olmaz :p
sade bulgursa o da olur ama
pilav kısmına valide sultan ne derse o olur:p bak ya prinç pilavı yapmaya karar verir gibi oldum sayendedeğiştirsek mi nedir?
Tamamdır değiştiriyorum seni mi kıracağım =)
Değiştir değiştir tereyağlı bi pirinç pilavı iyi gider o menüye :icon_wink:
Yarın yine yemekli misafirimiz varmış ne pişirsek ?
Önerileri alayım =) Yoksa başımın çaresine bakıcam:trip:
Ya bende napsam diye dusunuodum karniyarik mi yapsak :d
Bilmem ki kafamda hiçbir şey yok =) karnıyarık çok sverim o olmasın![]()
Anlamsız şekilde bezelye çekti canim
Yapsak mi
Paylas güzellik lazım olur nasılsa =)Et yemeginin yanina yakisan harika bi sufle tarifim var istersen paylasabilirim kuzu :o