Ne yemek yapsam ki ?

Konu sahibi son olarak 1668 gün önce görüldü

Ben hissettim bile :(

Nilos bu sana daha cok yakisir kiz ;p

bebefox-bebefox-bebek-onluk-mavi_8013171.jpg

Menüyü ayarladık haber bekleyen arkadaşlara haber vermeye geldim ama etiketliyemicem herkesi sanırım=) merak eden arkadaşlar konuya bakar zaten.

Domatesli şehriye çorbası

Saksı kebabı ( patlıcanla yapılıyor)

Sebzeli bulgur pilavi ( Tereyağlı prinç pilavı olarask değiştirdik =) )

Bide sodalı börek olsun diyorum ben

onun dışında cacık, salata yada acılı ezme vs yogurtlu semizotu
gibi bişeyler istiyorum ayarlıcaz gerisini işte yemekler böyle yani arkadaşlar :)

Saksı kebabı nasıl bişimiş :o

Yoğurtlu semizotu ama süzme yoğurt olucak , üzerine nane ve tatlı mısır enfes yaa :(

Saksı kebabı nasıl bişimiş :o

Yoğurtlu semizotu ama süzme yoğurt olucak , üzerine nane ve tatlı mısır enfes yaa :(
saksı kebabı bak dur tarifini atayım bide bu site süper ya ramazandan sonra göz at =) şimdi çok acıkıyorsun isim vermek istemiyorum yemeklerin ama saksı kebabının linkini atıyorum belki sende denersin

Saksı Kebabı Tarifi (Resimli Anlatım) | Yemek Tarifleri
semizotu benimde canım istedi bugün ya insan oruçlu olunca canı herşey istiyor sanki

YareN beni bitirdin şuan ya :D güzelmiş o tarif

bi de menünde herşey sebzeli olmuş sanki; çorba domatesli, kebap zaten domatesli biberli falan, bence pilavı pirinçten yap derim :yemek: şööyle bol tereyağlı

NazLı prinç pilavı düşündük de ağır olur diye düşündük sade bulgur pilavı da olabilir ben sebzeli yazdım ama o akşama belli olur:p prinç pilavı da olur ben kendimi düşündüm kilo vermişken prinç pilavı yemesek dedim:D

saksı kebabını beğendin dimi:D

NazLı prinç pilavı düşündük de ağır olur diye düşündük sade bulgur pilavı da olabilir ben sebzeli yazdım ama o akşama belli olur:p prinç pilavı da olur ben kendimi düşündüm kilo vermişken prinç pilavı yemesek dedim:D

saksı kebabını beğendin dimi:D

içinde et olan herşeyi severim ben tam bi etcilim, çok beğendim :dyg:
sen zaten servis yapmaktan yeterince koşturcaksın pirinç pilavını da yakarsın bişey olmaz :p
sade bulgursa o da olur ama

içinde et olan herşeyi severim ben tam bi etcilim, çok beğendim :dyg:
sen zaten servis yapmaktan yeterince koşturcaksın pirinç pilavını da yakarsın bişey olmaz :p
sade bulgursa o da olur ama
pilav kısmına valide sultan ne derse o olur:p bak ya prinç pilavı yapmaya karar verir gibi oldum sayende:D değiştirsek mi nedir?

Yarın yine yemekli misafirimiz varmış ne pişirsek ?

Önerileri alayım =) Yoksa başımın çaresine bakıcam:trip:

Et yemeginin yanina yakisan harika bi sufle tarifim var istersen paylasabilirim kuzu :o

Geri