Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
köfte, patates kızartması, biber kızartması, yoğurt.
çorba olarak tarhana.
tatlı olarak sütlaç yada kazandibi.
Aklımdan geçen sulu yemek aslında ama patlıcanlı yemeklerde olabilir yazıyorum hepsini kafama
Resim dışında nasıl paylaşıcam ? tek tek kargoyla evinize mi yollıcam yemekleriNe yaptığını bizimle de paylaş akşama resim de olur![]()
Resim dışında nasıl paylaşıcam ? tek tek kargoyla evinize mi yollıcam yemekleritabi resimle paylaşıcam:zuha:
yüksük çorbasını çok seviyorm ben ya o olur bak =) ıspanak mevsimi geçti ben yemem zatenBen yemek tarifi veririm. :p
Yüksük çorbası, ıspanak graten, tavuk sote.
Tarhana çorbası, fırın tavuk, mevsim salatası.
Karnıyarık, pilav, cacık.
Etli taze fasulye, şehriyeli pirinç pilavı, yoğurt.
Size bir aylık menü planı yapardım da üşeniyorum.![]()
ha o daha kolay tamam =))Belki isimlerini yazarsın diye düşündüm![]()
Yüksük çorbasını bende çok severim hele ev yapımı oldu mu. :pyüksük çorbasını çok seviyorm ben ya o olur bak =) ıspanak mevsimi geçti ben yemem zatentavuk olabilir karnıyarık tamamdır taze fasülyeye bayılırım menüleri karıştırıp ortaya bi karışık olabilir:p
teşekkürler :srl:
Tamam canım ikindiden önce karar veririm bende =)
Yüksük çorbasını bende çok severim hele ev yapımı oldu mu. :p
Aklıma yemek geldikçe yazarım ben canım. :cici:
islim kebabını da çok severim , cacık olur ya seviyoruz yaz yemeklerinin olmazsa olmazı bence,tatlı da güllaç mı olsa ? hem ramazan dedi mi akla ilk gelen güllaçtır =)yüksük çorbasını sevdiysen tamam o olsun : )
sulu yemek zeytinyağlı yeşil fasulye olsun güzeldir.
sonra pilav, karnıyarık ya da islim kebabı tarzı patlıcan yemeği, köfte ya da tavuk sote gibisinden bişeyler.
içecek cacık şart değil ama pek bi güzel olur, salata Allahın emri .p
tatlıda çeşit bol ama bence yaz günü şerbetli tatlı pek gitmiyo sütlü tatlı tercihimdir : ))
hım bunuda düşünebiliriz , sebzeli tavukda severim ben.Ama ben galiba misafirlere değil kendime yemek arıyorumYarin benimde misafirlerim olacak kendileri ozel menu istediler (16 yillik arkadasligim verdigi samimiyetle) kendi tarifim olan sebze corbasi firinda basemel soslu sebzeli tavuk makarna ton balikli salata
islim kebabını da çok severim , cacık olur ya seviyoruz yaz yemeklerinin olmazsa olmazı bence,tatlı da güllaç mı olsa ? hem ramazan dedi mi akla ilk gelen güllaçtır =)
ayyyayy ne severim güllacııı, çok da güzel olur.
canım çekmeden gideyim ben![]()
hım bunuda düşünebiliriz , sebzeli tavukda severim ben.Ama ben galiba misafirlere değil kendime yemek arıyorumsevmediklerimi düşünmüyorum hiç:p