Mueddeb
Platin Üye
Ağır misafir değil yabancı değiller ama annem bu sefer farklı bişeyler yapalım dedi internete git bak dediBence bunlar kolay hemde al malzeme ile olan yemekler ağır misafir dersen menü zenginleşir her türlü fikir veririz..![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ağır misafir değil yabancı değiller ama annem bu sefer farklı bişeyler yapalım dedi internete git bak dediBence bunlar kolay hemde al malzeme ile olan yemekler ağır misafir dersen menü zenginleşir her türlü fikir veririz..![]()
tarif verseydin canım=) aynısını sadece tepsiye mi basıyoruz nasıl oluyor kiiçli köftenin tepsiye basılmış hali var, geçen izledim de denemeyi düşünüyodum, bence hoş olur siz de yapabilirsiniz : ) pratik hem de.
şimdi aklımdan o geçti et fiyatları da çok yüksek gene tavuk iyidir dedim kendi kendimeBiz fakiriz hep tavuklu yemek yapıyorum et fiyatlarından haberin varmı acaba senin..![]()
tarif verseydin canım=) aynısını sadece tepsiye mi basıyoruz nasıl oluyor ki
bunu anneme iletlemiyimBak şeyde olabilir tavuk kebap yanına ince dilim pide koy bulgur pilavı salata cacık..Adana kebabın tavuklu hali çokta enfes olur bence..![]()
tamda yemek sitelerine dalmış durumdaydım zaten 10 tane sayfa açık=) tamam aratıyorum hemen teşekkür ederim :srl:şimdi baktım bikaç yere, kolay içli köfte diye arayınca çıkıyo. hoş da görünüyo hani : )
sen de yarınki menüyü paylaş kopya çekerim belki .p
tamda yemek sitelerine dalmış durumdaydım zaten 10 tane sayfa açık=) tamam aratıyorum hemen teşekkür ederim :srl:
tamam karar kesinleşsin yazarım =)sen de yarınki menüyü paylaş kopya çekerim belki .p
Dolmayı bende düşünüyorum ama karar veremedim, sana yeter tamam senin için onu yaparız:pSüzme mercimek biber dolması hafif bir tatlı yeter bana
Dolmayı bende düşünüyorum ama karar veremedim, sana yeter tamam senin için onu yaparız:p