Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet görüntü harika eminim tadı da öyledir,bol peynirlidir :o:icon_wink:
Çok yağlı olmuş;p Hangi yağı kullanıyorsun ?
Kaç yıldır yemek yapıyorsun ?
İlk yaptığın yemek nedir ?
Su böreği açabiliyor musun ?
Kuru fasulyenin kilosu ne kadar ?
Niye benim rumuzumu etiketlemedin ? Sana trip atayım mı ?
Salça mı yoksa domates mi ?
Buzlukta hangi sebzeler var?
Balık sever misin ? En çok hangi balığı seversin ?
Şimdilik bu kadar yeter.Daha sonra yine geleceğim.haha hoho ;p
Aşçı olduğunu bu kadar belli etmeseydin :kiki:
Gurmeyim ben :hi:
Memed ağbi gibi yiyomusun :kiki:
ben cok yagli sevmem ama ole istediler =) komili kullandimÇok yağlı olmuş;p Hangi yağı kullanıyorsun ?
Kaç yıldır yemek yapıyorsun ?
İlk yaptığın yemek nedir ?
Su böreği açabiliyor musun ?
Kuru fasulyenin kilosu ne kadar ?
Niye benim rumuzumu etiketlemedin ? Sana trip atayım mı ?
Salça mı yoksa domates mi ?
Buzlukta hangi sebzeler var?
Balık sever misin ? En çok hangi balığı seversin ?
Şimdilik bu kadar yeter.Daha sonra yine geleceğim.haha hoho ;p
ben cok yagli sevmem ama ole istediler =) komili kullandim
Yemek yapmayi severim hatirlamiyorum uzun zamandir yaparin .konuya yprum yapip resim isteyenleri etiketledim.trip yapma =) su boregi yapamuuorumbuzlukta tavuk kiyma biber araka misir vs gibi seyler var fasulyenin kilosu sanirim 9 lira =) salca var yemekte cunku domateslerin rengi yok mevsimi degil ben sus olarak kullandim.balik olarak levrrk cupra sevrrim saygilar :p
hurmetler benden efendim =) zeytinyagi ben cok severim ama herkes benim kadar sevmez salatalara dha cok kullaniriz.baklava yapmam =) sevmedigim seylri yapmam :p ayrica ben senden daha cpk uyuzum =) ha bide hihlama bana
Sevgili Mueddeb, sorularımı içtenlikle cevapladığın için teşekkür ederim
- Balıkesir'de yaşıyorsun.Komili kullanıyorsun.Çok ayıp:/ Orası zeytinyağı memleketi yahu.pazarlarda bile satıyorlar.Marketlerde satılan yağlara itibar etmemek gerekiyor.Mesela bana zeytinyağı İzmirden geliyorHer şeyin doğal olanı makbul.
- Çok alındım.İnsan benimde rumuzumu yazar.Al sana :hih:
- Su böreği ve baklava açman lazım:p
- Çok yağlı ve salçalı yapma.Mideye dokunur.; )
- Balık tercihlerin güzel.Bende severim çupra ve levreği.Lezzetli balıklardır.
Çok uyuzum biliyorum.Hürmetlerimle :hi:
hurmetler benden efendim =) zeytinyagi ben cok severim ama herkes benim kadar sevmez salatalara dha cok kullaniriz.baklava yapmam =) sevmedigim seylri yapmam :p ayrica ben senden daha cpk uyuzum =) ha bide hihlama bana![]()
Zeytinyağlı çok sağlıklı.Sadece salatalarda kullanılmaz;p
Evlenince kocan ''Hayatım baklava açsana '' deyince ne yapacaksın.Sakın hazır alırım falan deme.Adam senin elinden yemek istiyor belki;p
hıhlarım sağaa:hih:
![]()
Ben cok severim zeytinyagini zten ki =) canimiz baklava isterse hayatim baklava yemeye gidelim derim hrm o kadar kusurumuz da olsun dimi :p
Siz kadınlar ne yapıp ne eder bizi ikna edersiniz zaten ;d
napalim
Var mesela yemek :p
yapacak bir şey yok;p
Bi akşam olsun daBugün de mi liste lazım![]()