Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben sevdim , zaten sevdğim yemekler ama hergün yapamamgörünüş güzel tatları da güzelse yarindn itibaren evin yemeklerini hergun sen yapabilirsin :p)
Tabi yetiştirdim =) çok uğraştırıcı yemekler değildi=)Teşekkürler efemHelal Olsun Güzel Olmuş ve yetiştirmeyi başarmış.
Eline sağlık , afiyet olsun hiç bi yemeğe değişemiceğim bir yemektir fırında musakka![]()
Teşekkür ederim :dyg: bide bana yapamazsın demişlerdi bak :hih:vuu goruntu cok hos, tadi da oyledir muhtemeelen : )
Demekki senide beni de kskanıyolarseni de mi :T: ben de ayni dertten muzdaripim :T:
hele @Classiic yok mu, hic cekemeez, isi gucu beni cekememek .p
olayi ona da sicratmam lazim illaki .p
madem böyle bi konu var ben de şöyle bi şey eklemek istiyorum. hayatımda hiçbir değişiklik olmamasına rağmen bundan 1 yıl önce patlıcanı sevmiyorken bugün sevmemin nedeni ne olabilir ki?
Hm çok zor bir soru ne ola ki ?
ses kayıtları elimde, görüntüler de elimde, görseli googledan arattım başka bir forumda 1 yıl once paylaşılmış kareler, bu da mı tesadüf![]()
bilmiyorum sanırım annem kötü yapıyodu