Ne yemek yapsam ki ?

Konu sahibi son olarak 1661 gün önce görüldü
Tavuk tarifi verebilirim özel tariflerim var :d

Fırında patates li tavuk ta olabilir:D
Beşamel soslu da olur : p

04-Mart-2014 tarihinde açılmış konu,hala bulamadın mı yemek? :p

Ya şöyle güzel karniyarik tarifi bilen varsa tarifini versin iyi olur :d

Patlıcanlar artık lezzetsiz olur yazınki kadar güzel olmaz ama benim bildiğim normal karnıyarık işte patlıcanları kızart göbeklerini kes kıymalı harcı doldur üzerine biber koy biraz salçalı su ekle fırına koy pişsin:p

Tarif anlatmakta üzerime yoktur bu arada :D Anlayan beri gelsin

Patatesli Börek Yapın, Fırında Makarna Yapın, Mantı Açın, Sarmalar Sarın =)

Tariflerinizi alayım kızlar verin bütün tarifleri =)

Asmina oho o misafirleri atlattık biz resim bile koydum ben buraya =) sonra başka misafir geldim onları da ağırladık . Yarınki misafir için yazdım şimdi ben =)

Patlıcanlar artık lezzetsiz olur yazınki kadar güzel olmaz ama benim bildiğim normal karnıyarık işte patlıcanları kızart göbeklerini kes kıymalı harcı doldur üzerine biber koy biraz salçalı su ekle fırına koy pişsin:p

Tarif anlatmakta üzerime yoktur bu arada :D Anlayan beri gelsin

Of çok güzel anlattin :D

Mueddeb once bi menumu paylasiyim :D

Suzme mercimek corbasi
Et sote
Tereyagli pirinc pilavi
Sufle
Zeytinyagli pilaki
Salata

Sufle tarifim;
5-6 orta boy patatesi hasliyoruz sonra catalla eziyoruz
Uzerine 2,5 bardak süt döküyoruz
1 yumurta kiriyoruz
400 gr kasar peynirini rendeliyoruz
1 adet yufkayi minik parcalara bölerek ekliyoruz.
Yarım tatli kasigi tuz ilave ediyoruz.

Malzemeyi guzelce karistirip yuvarlak borcamı yaglayarak ustune dokuyoruz. Uzerini kasık yardimi ile duzeldikten sonra findik tanesi buyuklugunde tereyag parcalarini ustune serpistiriyoruz. 280 derece tam 1 saat pisiriyoruz. Sicak yenmesini tavsiye ederim.

Et yemeklerinin yanina cok yakisiyor hem cok lezzetli hemde yapimi cok basit :)

@Mueddeb once bi menumu paylasiyim :D

Suzme mercimek corbasi
Et sote
Tereyagli pirinc pilavi
Sufle
Zeytinyagli pilaki
Salata

Sufle tarifim;
5-6 orta boy patatesi hasliyoruz sonra catalla eziyoruz
Uzerine 2,5 bardak süt döküyoruz
1 yumurta kiriyoruz
400 gr kasar peynirini rendeliyoruz
1 adet yufkayi minik parcalara bölerek ekliyoruz.
Yarım tatli kasigi tuz ilave ediyoruz.

Malzemeyi guzelce karistirip yuvarlak borcamı yaglayarak ustune dokuyoruz. Uzerini kasık yardimi ile duzeldikten sonra findik tanesi buyuklugunde tereyag parcalarini ustune serpistiriyoruz. 280 derece tam 1 saat pisiriyoruz. Sicak yenmesini tavsiye ederim.

Et yemeklerinin yanina cok yakisiyor hem cok lezzetli hemde yapimi cok basit :)
Denerim ben bunu canım eminim güzeldir sevdiğim şeyler var içinde çünkü=)

Kaydediyorum dur =)Teşekkür ederim :öp:

Bisey unutmusum menumde :D

Kultur mantarlarini al guzelce yıkadıktan sonra sap kısımlarını kes firina koy mantarlar suyunu biraktiktan sonra onlari süz ve her mantarin ustune ince dilimlenmis kaşar koyarak tekrar firina koy kasar peyniri eriyene kadar pisir. :)

Bisey unutmusum menumde :D

Kultur mantarlarini al guzelce yıkadıktan sonra sap kısımlarını kes firina koy mantarlar suyunu biraktiktan sonra onlari süz ve her mantarin ustune ince dilimlenmis kaşar koyarak tekrar firina koy kasar peyniri eriyene kadar pisir. :)
Evet buna bayılırım =) Mantarın her şeyini beğenirim zaten

Oncelikle pilavi yapiyorsun pesinden icine nasi sosu atip bi guzel karistiriyorsun. Sonra pilavi kofte sekline sokup once yumurtaya sonra misir ununa batirip kizartiyorsun. Nam Nam

nasi-bal.jpg

Kuru fasülye, pirinç pilavı, cacık :D Her zaman her şekilde yenebilecek bir yemek :p
Benim favorim; Patates Kızartması ^_^ ♥

Oncelikle pilavi yapiyorsun pesinden icine nasi sosu atip bi guzel karistiriyorsun. Sonra pilavi kofte sekline sokup once yumurtaya sonra misir ununa batirip kizartiyorsun. Nam Nam

nasi-bal.jpg

güzel görünüyor denicem ama bir ay sonra :p

Geri