Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iddialı üst başlık eleştirisi yapmıştım. 21. yüzyılın en önemli kitaplarından biri diye pazarlıyorlardı.geçen migros’a gittiğimde “sarı yüz”ü koymuşlar reyona :d kaptım bir tane, incecik bir şey okurum dedim. sanki senin okuduğunu hatırlıyorum ama aratmaya üşendim. Nasıl bulmuştun?
iddialı üst başlık eleştirisi yapmıştım. 21. yüzyılın en önemli kitaplarından biri diye pazarlıyorlardı.
çerezlik, netflix kıvamında keyifle okunabilecek bir kitap.
Bunun sinemaya yeni uyarlamasi geliyo.“Pencereden baktığımda yalnızca koyu bir boşluk görüyordum. O boşlukta kaybolmakla oradan kaçmak arasında sıkışıp kalmıştım.”
![]()
Dün vizyona girdi Sürim, Heatchliff kitabı okurken beni çok sinirlendirmişti bir de sinemada sinir olalım :dBunun sinemaya yeni uyarlamasi geliyo.
Margot Robbie <3
Buna da gidelim Mügem.
Kitabi ggibi asla olamaz ama bakicaz artik.

Hg.Seni görmek güzel.Victor Frankl
" İnsanın Anlam Arayışı "

^ kitabi okurken, yazarin hollanda oncesi hayatini okumus gibi hissettim. olga sensin, biliyorum, biliyoruz julia :d biraz kendinden kattin. belki cokca. biraz benziyor olabiliriz. hem emin degilim, ama charles aznavour'i ya bu kitapla tanidim ya da karsima ciktiktan sonra kitapta buldum. guzeldi

^ sasirdim. en sevdigim kitaplar arasina girdi. gercekten yasanmis bir tarihi olayi (+ nors folklor), christenze kruckow'in (kendi elleriyle yaptigi) buyu bebegi anlatiyor. topragin altindan anlatiyor her seyi, her gun yeniden, yine yeniden, cok uzucu gelmisti bu bana. yine ilginc buldugum sey, christenze kruckow 26 haziran'da idam edildi. royal sayildigi/oldugu icin, yakilmak yerine kafasi kesildi bu tarihte, benim dogdugum gun. sectiginiz kitaplarla sacma ve komik baglantiniz olabilir arkadaslar :dsimdi de baska bir olga'nin kitabina basladim:
Ekli dosyayı görüntüle 128494