Ne okumalı, hangi kitabı okuyorsunuz?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kitap Kulübü
Var olmanın dayanılmaz hafifliği bu yıl bitecek inş. yarısına geldim.
Her gün bir kitaptan yılda bir kitaba .s

Bu arada ben de artık evde olduğum için rahat rahat vakit buldukça bunlara göz gezdiriyorum jfjf Artık bir süre böyle…

Ekli dosyayı görüntüle 117496
her yeni anne gibi bebek/çocuk kitapları alınmış. oku tabii ki de ama kitaplarla olmuyor bu işler, bil. takıldığın bir yer olduğunda sor bana. (müge anlı modunla senin çocuğun yok ki plesk, beni çıldırtmak mı istiyorsun sen, senin çocuğun yok dersen üzülürüm)

her yeni anne gibi bebek/çocuk kitapları alınmış. oku tabii ki de ama kitaplarla olmuyor bu işler, bil. takıldığın bir yer olduğunda sor bana. (müge anlı modunla senin çocuğun yok ki plesk, beni çıldırtmak mı istiyorsun sen, senin çocuğun yok dersen üzülürüm)

ay biliyorum ve çok heyecanlıyım ve tedirginim ve çaresiz… hahay uykusuz gecelerin yorgunluğuyla bir yerde bebişim ağlarken benim de ona eşlik edeceğimden eminim:d kitaplar rahatlamamı sağlıyor, en azından bütün bebekler aynı diye düşünüyom. Geçen doktora kontrol gittik, insanın hamileyken üzerinde saçma bir neşe ve saflık oluyor hormonların etkisiyle, her şey pamuk gibi filan pozitif öyle hissediyorsun; öyle bir an yaşandı kontrol esnasında. Hoca Özkan’a dönüp şöyle dedi “şimdi böyle olduğuna bakma, lohusalıkta cin kesecek” :d

"the secret garden" bitti. bu tarz "cocuk" kitaplari ne guzel. her yas grubun hoslanacagi bir kitap. kucukler ogreniyor, bizler ise hatirliyoruz.

madeline miller - galathea okudum. yarim saatte bitirebileceginiz bir hikaye. bu hikayeye baslamadan galathea'yi lilith olarak hayal etmistim biraz.

simdi de buna basladim:
umarim iyidir. bilemedim:d
1758039212053.jpeg

ay biliyorum ve çok heyecanlıyım ve tedirginim ve çaresiz…
Bu arada cok ciddi problemlerin oldugu bir hamilelik ve buyutme sureci yaşayan birisi olarak, forumda sıkıştığın bir konu gorursem ben de tecrubelerimi aktaririm.

Bebek ve cocuk bakiminda bir anne kadar ilgili bir baba oldum her zaman. Bu referans metni de dursun burada.

Keturah and Lord Death kitabi da guzeldi. 'the secret garden' kitabi insani yasama bagliyor, bu kitapta oyle, ama olumle. benzerdi. bu ara yaptigim kitap secimlerim de biraz ihm :d

simdi buna basladim. isyerinden tanidigim, beni "usta ile margarita" ile tanistiran kisinin bana tavsiyesiydi. bunda da kadinin aklina gelmisim. bu kitabi bulmak zordu bu arada. sadece ikinci elden satiliyordu.
1758864497310.jpeg

Yeni Ken Follet cikmis.
Taze simit gibi hemencecik aldim.
Bayatlamadan okurum insallah.

20251004_151847.jpg

üst başlık çok iddialı olmuş. çerezlik bir kitap gibi geldi.
ilginç bir şekilde sürüklüyor. bir oturuşta yarısına geldim neredeyse.

1000040963.jpg

Bunu bitirdim sayılır. Avcı-toplayıcı atalarımızın yaşam şekli ve ilişkileri ile şimdiki dünyamızı kıyaslıyor genel olarak. Ben faydalı buldum. Daha sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşamak için uygulanabilir, güzel tavsiyeleri var.

Ben Kirke bitmişti en son :') okumayan kalmamıştır zaten en son ben okudum sanki.

Bugün de buna başladım. İnanılmaz sürükledi. Yarısına geldim bile. O Hacer haminnesiyle oğlunu boğmak istiyorum boğmak. O değil de dizisi yapılsa küçük bi Yaprak Dökümü etkisi yaratır bence bu kitap.
69539.jpg

Hawking - Zamanın Kısa Tarihi.

İlgi çekici ve ufuk açıcı.

Geri