Günlük Ne izliyorum

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
konuya ash güncel bişeyler yazınca bakayım dedim gördüğüm yorumlara bak...
kahpe oliver yine gözümde canlandı....gidiyim quick bi rw yapıp geleyim
timotiyi ilk o filmde gördümden beri oynadığı başka hiçbir filmde kendisini ciddiye alamıyorum........... duneda mesih bile yaptılar yok abi o çocuk elio olarak oynayabilir bir tek..........

konuya ash güncel bişeyler yazınca bakayım dedim gördüğüm yorumlara bak...
kahpe oliver yine gözümde canlandı....gidiyim quick bi rw yapıp geleyim

Oliver hepimizin can dusmani.. Çocuğun kanına girdi sonra gitti nişanlandı alçak puşt.. sonu kötü nahoş biten işlerde rw yapasim gelmiyor çünkü tüm anlarda aklıma o son geliyor ve asla keyif alamiyorum :/ ikincisi çıkacak dedikodulari vardı sanki o da yalan oldu.. ben hrdan devam.. sjxjs

timotiyi ilk o filmde gördümden beri oynadığı başka hiçbir filmde kendisini ciddiye alamıyorum........... duneda mesih bile yaptılar yok abi o çocuk elio olarak oynayabilir bir tek..........

Niye ciddiye alamiyorsun ya gayet güzel oynadı ve bana yeni dünyanın kapılarını araladilar ..sjsjsjs ama çok da üzerine yapışan bir rol olmadı sanki. Oyunculuğu iyi ama genel havası izlediğim filmlerde hep benzer geliyor o yüzden olabilir belki.
Bakalım bu defa oscari alabilecek mi..

şeftali yesin sadece….

Hahahahahahahasksksksksks

Edit: oha randomum subluminal gibi olmuş sjxjdj
Bu arada gençler cobalt blue izlemediyseniz izleyin..

eski senelerde
başlık bulamadım diye bi konu açmıştım
tamam ya burda da saçmalamar vardı hemen alınmayın

images (2) (1).jpeg

Plainclothes

Yine etik değerlerin içinden geçmiş stres dolu bir queer filmi. Diken üzerinde izledim. Kesinlikle kötü değildi bu arada ama bittiğinde derin bir nefes verdim resmen, gerilmiştim.
Bıktım ha biraz da mutlu edin be. Biraz da toz pembe gösterin bize bazı şeyleri hep mi acı gerçekler. İlla Heated Rivalry mi rewatchlayalim mutlu olmak için.

Ten_dance.jpg

10Dance

Öncelikle ilk tanıtımını gördüğümde ben bunu dizi sanmis ve çok heyecanlanmistim. Film olduğunu görünce orada bir hayal kırıklığı oldu ve öyle başladım filme. Beklentim yüksekti açıkçası. Filmde dans var ama asıl mesela temas. Bizi sexual tension'a doyucaklar diye düşündüm ama istediğimi alamadım. Dikkatim mi daginikti izlerken bilmiyorum ama filmin içine giremedim, bağ kuramadım her şey çok yüzeysel ilerledi. Fikir güçlü olsa da anlatı zayifti. Sonu da beni tatmin etmedi dolayisiyla benim için izle-geç bir filmin ötesine geçemedi.

@Ophelia maalesef fikrim bu :/

images (3).jpeg

Gözcüler

Ben ne izledim, niçin izledim, nasil izledim. Bunu izaha gerek yok. Gördünüz, açtım izledim. Ama izlememiş de olabilirim. İzlemissem izlemisimdir, izlememissem izlememisimdir. Zaten netflix filmi ise pek bir şey beklememek gerekir.

Geri