Günlük Ne izliyorum

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
images (9).jpeg
SUİKAST TRENİ

Bir editte filmi görmüştüm ve ilgimi çekmişti. Kadroyu görüp, fragmanı izleyince de kesin izlerim dedim ve izledim. Sonuç beklentimin altında kaldı.

Söz konusu edit

Çok karizmatik olmuş zalım. Yalnız ses tonu işi bozuyo sjxjd

images (14).jpeg

GÖZLERİNİN ARDİNDA

İzlediğim en iyi psikolojik gerilim, ters köşeli dizilerdendi. 6 bölümlük mini bir dizi. İzlemeyen kaldıysa mutlaka izlesin. Sonu gerçekten beklenmedik ve tatmin edici.

images (18).jpeg

KAHPE ROMAN.
#romanlarkapatilsin

Disney+ edinince izlemedigim ve merak ettiğim birkaç Marvel yapımını izledim.

images (31).jpeg

Beklentimin çok çok altında kaldı. Tamam Marvel, tamam klişeler olacak, tamam konudan çok sahneler on planda ama bu filmde bence ne doğru düzgün bir konu vardı ne de heyecan uyandıran sahne.. kadroya yazık olmuş.

3532942.jpg

Eh işte. Fena değildi ben galiba marvel'dan artık eski keyfi alamiyorum diye dusundurttu.

images (32).jpeg

Wanda.. bu hatuna bayılıyorum. Kardeşine de bayılırdım.. :/ neyse konumuz bu değil.
Bu diziyi sevdim. Sitcom siyah beyaz bir komedi ne alaka dedim en başta ama bence gayet güzel kurgulanmış..en azından merak ettirdi. Sevdim.

4321698.jpg

İşte bunu sevdim. İstediğim Marvel lezzetini aldım açıkçası. Yalnız iyi ki önce wandavision'i izlemisim yoksa konuyu anlamam zor olacakti. Wanda'yi böyle gormek bir miktar üzdü.

Call%2BMe%2Bby%2BYour%2BName.jpg

Call Me By Your Name - Adınla Çağır Beni

2018 yapımı LGBT temalı film benim ise son izlediğim filmlerden ve etkisinden henüz çıkabilmiş değilim çünkü müzikleri bir harika! boş vaktimte sürekli kulağımda dolayısıyla filmin etkisi bir süre daha devam edecek gibi.
Öncelikle film kitaptan uyarlama. Ben film ile Armie Hammer filmlerine bakarken karşılaşmıştım birkaç ay öncesinde. LGBT temalı olmasına rağmen fragmanını izledikten sonra aklımın bir köşesine yazmıştım ve geçenlerde aklıma gelince izledim. İlk LGBT temalı filmim olur kendisi. açılışı iyi bir filmle yapmamış olsam bu sayfayı olduğu gibi geri kapatabilirdim lakin filme bayıldım :kalp:

Bir kere film 80'lerde yaz döneminde geçiyor. Kıyafetler, danslar, boş italya sokakları, arka plandaki su ve kuş sesleri hatta sinek sesleri ;p çok çok hoşuma gitti. Müzikleri harika demiştim zaten değil mi? Filmin içine çekiyor sizi. Oliver ve Elio arasındaki tutku ve uyum çok güzeldi, öyle olmalı çünkü bu tarz ilişkileri çok normal karşılaşayan biri olmadığım halde rahatsız olmadım -bir sahne hariç- hatta tam tersine içime işledi. Bunda Elio karakterinin tüysüz bir oğlan olması da etkili olmuş olabilir dfskj. Yalnız filmin tek handikabı endişe, kıskançlık gibi hisler tam olarak geçmiyor. yine ikili arasında ilgi tam olarak nerede ve ne zaman başlıyor anlayamıyorsunuz, bir anda gelişiyor. Kitapta böyle bir sorun olmayacağı için çok daha iyi olacağına eminim. Yine de film olabileceğinin en iyisiydi bana göre. 2.si çıkacakmış sanırım, beklemedeyim.

Kesinlikle altyazı izlenmeli dememe gerek var mı? Oliver'ın tok sesi olmadan, olmaz. Elio da bununla ilgili takılıyor filmde hatta.

10/10
elio şömine başında mahrur mahrur otururken telefon çalar, arayan oliverdir, telefonu eline alan elioya oliver ben evleniyorum hakkını helal et der............. yüreğime nasıl bi öküz oturdu, nasıl bi öküz oturdu o an....... şrfsiz oliver madem hetero evlenicen çocuğa niye umut verdin......... neyse elio sen şeftaliden devam adjasjfadfjdsfk

elio şömine başında mahrur mahrur otururken telefon çalar, arayan oliverdir, telefonu eline alan elioya oliver ben evleniyorum hakkını helal et der............. yüreğime nasıl bi öküz oturdu, nasıl bi öküz oturdu o an....... şrfsiz oliver madem hetero evlenicen çocuğa niye umut verdin......... neyse elio sen şeftaliden devam adjasjfadfjdsfk
Ah cagnim Elio.. o son sahne yürekleri yaktı.. Filmi o kadar sevmiştim ki koşup kitabını almıştım sjxjs
Oliver'lar aramızda dolaşıyor, dikkat etmek lazım.. kahpe Oliver.

1899

Ekli dosyayı görüntüle 73266
Gizem gerilim türü çok seviyorum. Ağır ilerleyen ancak her an bir ipucu yakalamak adına izleyeni tetikte tutabilen dizi-filmleri sevenlere tavsiye ederim. Aslında sonunu biraz tahmin ettim bu türe asinaligim olduğu için ama yine de fena değildi.
İkinci sezon gelir umarım çok bekletmeden.

ash, bu dizinin 7. bölüm finali -son bilmem kaç dakikası diye kesin olarak belirtemiyorum- benim sinema/dizi tarihime/arşivime adını altın harflerle yazdırmıştır. o keşmekeş, karmaşa, durulma, kadının dolu dolu gözleri, adamla bakışması ve cat stevens/wind şarkısı.
devamı gelmeyecek. ne yazık.

ash, bu dizinin 7. bölüm finali -son bilmem kaç dakikası diye kesin olarak belirtemiyorum- benim sinema/dizi tarihime/arşivime adını altın harflerle yazdırmıştır. o keşmekeş, karmaşa, durulma, kadının dolu dolu gözleri, adamla bakışması ve cat stevens/wind şarkısı.
devamı gelmeyecek. ne yazık.
İnan dikkatimi bile çekmemiş senin gibi bilinçli bir izleyici değilim sanırım. Bir de biraz izlediğim ortamda da karmaşa vardı odaklanamamis da olabilirim.
İkinci sezon olmalıydı. Netflix neden saçma sapan dizilere bile bilmem kaç sezon çekerken bu tarz kaliteli içerikleri ortada bırakıyor anlamıyorum.

İnan dikkatimi bile çekmemiş senin gibi bilinçli bir izleyici değilim sanırım. Bir de biraz izlediğim ortamda da karmaşa vardı odaklanamamis da olabilirim.
İkinci sezon olmalıydı. Netflix neden saçma sapan dizilere bile bilmem kaç sezon çekerken bu tarz kaliteli içerikleri ortada bırakıyor anlamıyorum.

belki sadece beni etkilemiştir:d
intihal iddiaları vardı, sebeplerden biri bu olabilir.

belki sadece beni etkilemiştir:d
intihal iddiaları vardı, sebeplerden biri bu olabilir.

o da olabilir bazı sahneler ruh halimize göre başkalarında uyandırmayan hisler uyandirabiliyor. Bir de filmin tek odak olması çok önemli yoksa çöp oluyor detaylar.
aa evet sanki öyle bir şey okudum ben. Yazık olması gerçeğini değiştirmese de haklı bir sebep olmuş.

1686861205993.png
Kalbimi çok kırdın god damn.

İzlerseniz arayacağınız o sarki.

1000035837.jpg
4 yıl sonra yeni sezon geldi.. zahmet etmeseydiniz canlarim. İlk sezonu hatirlayan kaldı mı ki baştan izlemeye de vaktim yok o yuzden şimdilik askida..

1000035838.jpg
Görünce la casa de papel Kore versiyonu gibi aynısı sanıp saçma buldum ancak konunun işleyişi farklı ve ben sanırım orijinalinden daha çok sevdim. Eh iştelik, izlenir bir film. A quiet place'den iyiydi en azından.

dfea8d39ab94b9dd445857744652f727.jpg
Eternity

Konu: Öldükten sonra ahirette sonsuz hayatını geçirmek için iki kocasından birini seçmesi gereken bir kadının dramı sjxjs

Bu ara beni ekrana bağlayan bir şey bulamıyorum açıkçası bu filmi de ara vere vere izledim. Aslında konu kötü degil bu tarz klişeleri severim, işleniş şekli de kötü değildi ama dediğim gibi sizi ekrana bağlayacak bir çekiciliği de yok biraz zoraki izliyorsunuz.

Larry'den bekledigim bir hareket vardı ve bu gerçekleştiğinde bekliyor olmama rağmen agladigimi itiraf ediyorum. Empati yeteneğime lanet olsun. O dakikadan itibaren iç çeke çeke pür dikkat izledim. Sonuç da beklediğim gibi oldu ama bir yanım da buruk kaldı yalan yok. Zor bir durum, zor bir karar.
İzle geç bir film.

Ah cagnim Elio.. o son sahne yürekleri yaktı.. Filmi o kadar sevmiştim ki koşup kitabını almıştım sjxjs
Oliver'lar aramızda dolaşıyor, dikkat etmek lazım.. kahpe Oliver.
konuya ash güncel bişeyler yazınca bakayım dedim gördüğüm yorumlara bak...
kahpe oliver yine gözümde canlandı....gidiyim quick bi rw yapıp geleyim

Geri