Ne durumdasın?

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
geniş omuzlu teselli üye istersen buradayım içlik.

sen bilirsin. xd yürü git yat o zaman sabah erken kalkmıyo musun? çok oyaladım bugün seni. :p

Gelinlikle başlayan o masum istek, kuru pasta ve limonata dağıtılan Çınar düğün salonunda akrabalarla göbek atmaya kadar gider. O halaylara, gerdan kırmalara kendimi hazır hissetmiyorum şu an. :p

[YOUTUBE]wHHTG3aKHtM[/YOUTUBE]

ve tabi düğün fotoğrafları. :p

0x0_035.jpg

Sabah 10'da başlıyor mesaim. :( Emre Aydın dinleyip, ağlıyorum şu an. Burası soğuk, soğuk odalar, yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar. :p

sevişmeyin aranızda.

Siyasal islamcılar duyacak, sus.

Ben sana on yılımı verdim ON YIL. Yemedim yedirdim, içmedim içirdim, geymedim geyindirdim, seni sokaklardan topladım okuttum öğretmen ettim. Sen suratını bile görmediğin bi herife beni heba ettin. Yazıklar olsun. Senin suratını görmek istemiyorum. Artık seninle huhatam olamam. Ay çok kırıldım ayyy depresyon ayı postu kapşonlum nerdeeee? Kan ağlıyor gözlerim kan! :(((((((

Adam kendini övecek diye beni gömdü ya la. Şu an şaşkınlık içerisindeyim. Bana bak yelloz, senin saçını başını rencide ederim. :p

Linkedin oyalıyor beni
O nasıl bir makale

iç oğlanıcığım adamın evlilik teklifini kabul ettim üç dakika içinde yan çizdi. bu herifle yuva kurulmazmış özür dilerim umarım beni affedebilirsin:(

Çok zor affetmek. Kırıldı içimedeki bi daha geri gelmez. Benim bu lanet olasıca kafamda ikinci defa hiçbi şey düzelmez. Ağla.

giphy.gif

Yüzü, gözü şişecek sinirden, sesi falan kısılacak. Pasiflora'ya mı düşsün, xanax mı yesin? Öpüşün, barışın hadi içli köfte kardeşim. Zaten yarın bi gün manitam olursa, velayetini aldığı çocuğunu annesine göstermeyen baba gibi yüzünü göstermicem sana. Uzaklaştırma kararı çıkartıcam, on metre yakınına yaklaşamayacaksın. Hele bi yaklaş, mahkemelerde süründürücem seni. :p

giphy.gif

Yüzü, gözü şişecek sinirden, sesi falan kısılacak. Pasiflora'ya mı düşsün, xanax mı yesin? Öpüşün, barışın hadi içli köfte kardeşim. Zaten yarın bi gün manitam olursa, velayetini aldığı çocuğunu annesine göstermeyen baba gibi yüzünü göstermicem sana. Uzaklaştırma kararı çıkartıcam, on metre yakınına yaklaşamayacaksın. Hele bi yaklaş, mahkemelerde süründürücem seni. :p

sdkjfskjdfjsdfj haydaaaaa kendi ayağına sıktın şimdi seninle görüşmeyeyim diye mecburen bana interneti yasaklıycak xdd

İçli, hisli bi arkadaşa benziyorsun, güzel güzel konuşuyorduk, niye yasakçı zihniyet? Yapma öyle kaka şeyler.

BqA9pYSIMAE8BG9.jpg

Sevenlerin arasına girme. Günah. Allah baba çok kızar sonra.

büyüklüğümü gösterip bir şans daha verdim, huzur doluyum. (bir yerim eksilmedi, bakayım artmışım hatta.dddd)

Yanıma hiç bişey almadan ıssız bir adaya düşmek istiyorum.

İyi durumdayım babam hastaneden çıktı biraz daha moralim yerinde

Yataktayım. Sürekli sağa sola dönüyorum. Yatakta soğuk yer bulma sıkıntısı var.

Oturmuş meyve yiyorum simdi tekrar gidip masal gibi uykuma devam edicem.

Kabus görmeyi ister duruma gelmişim.

Geri