Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen bilirsin. xd yürü git yat o zaman sabah erken kalkmıyo musun? çok oyaladım bugün seni. :p
sevişmeyin aranızda.
Ben sana on yılımı verdim ON YIL. Yemedim yedirdim, içmedim içirdim, geymedim geyindirdim, seni sokaklardan topladım okuttum öğretmen ettim. Sen suratını bile görmediğin bi herife beni heba ettin. Yazıklar olsun. Senin suratını görmek istemiyorum. Artık seninle huhatam olamam. Ay çok kırıldım ayyy depresyon ayı postu kapşonlum nerdeeee? Kan ağlıyor gözlerim kan!((((((
Çok zor affetmek. Kırıldı içimedeki bi daha geri gelmez. Benim bu lanet olasıca kafamda ikinci defa hiçbi şey düzelmez. Ağla.
![]()
Yüzü, gözü şişecek sinirden, sesi falan kısılacak. Pasiflora'ya mı düşsün, xanax mı yesin? Öpüşün, barışın hadi içli köfte kardeşim. Zaten yarın bi gün manitam olursa, velayetini aldığı çocuğunu annesine göstermeyen baba gibi yüzünü göstermicem sana. Uzaklaştırma kararı çıkartıcam, on metre yakınına yaklaşamayacaksın. Hele bi yaklaş, mahkemelerde süründürücem seni. :p
Pozemldkdjdf bey kızımdan uzak durur musunuz lütfen?