Nazli'ya dair..

Konu sahibi son olarak 4662 gün önce görüldü
Disardayiz.. Laptop'cumda yanimda. Kendimi mutsuz hissediyorum nedense,huzursuz.. Nefret ediyorum kendini birsey sanan insanlardan. Bizim yerimizde olsaydiniz napardiniz,nasil olurdunuz bilemiyorum.. Ne yani ya ? Seninde girecegin yerin dibi degil mi? Benimde orasi.. Ee daha ne.. Beni gorenler cok havali diyorlarmis mista,once su aslinda hic birseye benzemeyen ama kendisini bir sey sanan insan musvettelerine bakmalarini onemle rica ediyorum.. Elimin tersi ile itiyorum ben sizin gibileri ,anliyor musunuz ? !

Sanirim mutsuzum.. İkra'min sevgilisi geldi aldi ve yalniz kaldim.. Muzik caliyor hafiften,benimde gozlerim kapaniyor sanki sanirim sicaktan olsa gerek.. Anlamadigim birsey var bugun gorduklerimin icinde en iyisi oydu,bana itirafta bulunanda oydu ,kabul etmeyen yine bendim.. Gecmisi unuttum diyorum,yoksa unutmadim mi anlamiyorum ki.. Herseyin bittigini kabul etti beynim oysa ee daha ne nazli ? Darmaduman oldum.. Kahve agzimi yakti bazen cok aptallasiyorum. Ailemi ozluyorum cok ozluyorum nefes alamiyorum bazen su bu o yalan.. İkram'dan baskasi yalan.. Ogretmen olucam anne,baba.. Sozumu tutucam lakin neyse ya.. Okul baslasin bence su senemde bittimi tamamdir.. İkra'mi cok seviyorum iyi bir dost iyi bir kardes iyiki benimle.. Yoksa ben bu evi yikar gecirirdim simdi :) O gelicek ya duzelirim ki ..

ve sen .. artik uzaktan bile bakamicaksin bana,o gozlerini ,o bakislarini baskasina sakla..

Ama benim ki ask degil,sen gibi tas degil .. Benimki kalbine surgun..

Hic kirilmadigim kadar kirildim saatler once,soylenenler karsisinda ne dicegimi bilemedim..Neden taktim bu kadar onuda bilemedim ya,neyse.. Sanirim hakettim,hadi o'ndan bir suru soz isittim peki digeri .. Beynim agriyor bugun hic olmadigi kadar benligimden cikmis bulunuyorum su an.. Gozlerim aglamakli ,ikram bile gulduremedi beni cikti gitti .. Cok kirildim cooook...

Ve.. Nefret edersin hic tanimadigin birinden.. Uyumak uzereyim gozlerim gidiyor ..

Sporumdan geldim.. İkra'm sevgilisinde kaldi ,aksam saatlerce konustuk telde,onu cok ozlemisim..Uyumusum misil misil erkenden kendimi biraz daha iyi hissediyorum.. Gulumsuyorum en azindan.. Sanada gunaydin,kacinci ruyandasin bilmem ,ama umarim meleklerle bogusuyorsundur ruyanda :)

İkra'mi cok ozledim.. Bugun 2.gun evde aptallar gibi tikili kaldim,disari cikmakta istiyorum,cikmamakta.. Nefret ediyorum yalnizliktan,boguluyorum sanki.. Dizi mi izlesem ? Evet.. Makarna yaptim ama yiyemiyorum bogazima birseyler takiliyor sanki,mutsuzum ben ya neden boyle oldum anlamiyorum,civil civil ben gittim kac gundur.. Ailemi daha cok ozluyorum bu arada,daha cook ..daha cooook .. Nefes alamicak kadar ..

Seni yaradana kurban olsun ikrannnnnnnnnnn senin ailende benim herşeyinde benim !!! Son nefesine kadar yanındayım güzellik abidemmm şu an ki halini atmak isterdim buraya ;d malüm hani sen resimlerinle bir yerlere gelmek istiyormuşsun ya ;d;d sustum sustum nazlıların kraliçesiiii yerim ağzını yüzünü )İKRA YAGOSLA ........

Bugun erkenciyiz ikram^la sabah sporumuzuda yaptik.. Simdi kahvaltiya cikicaz.. Onu cok seviyorum ..

İkra'mmm geldiiiiiiii ve disari cikiyoruz.. En guzel aksamlar bizim olsun :)

Pizza partisi veriyoruz evde ikram'la .. mis mis ..

Geri