Nazli'ya dair..

Konu sahibi son olarak 4661 gün önce görüldü
Besmele ile basliyorum sana,yasadiklarimla bitiriceğim inşaALLAH günlüğüm..Bugün değişik bir yere üye oldum,sanirim canimin sikintisindan olsa gerek :) Normalde pc basinda saatlerce duran bir insan degilim lakin bunaldim..Sicaktan olsa gerek.Çok nankörüz sanirim,sicak olsa deriz kis aylarinda,yaz ayinda ise biraz serin olsa deriz..Herseyde bu boyledir nankörüz nankör..Okullarda tatile girdi,simdiden cok ozledim arkadaslarimi..Üniversite yillari bambaska olur derdi annem,gercekten oylemis annecim..Her zamanki gibi yine sen hakli ciktin,yine sozune geldim anlayacagin..Kizlar uyuyor su anda,bende yatagin ortasinda,darmadaginik bir sekilde,laptop kucagimda birseyler yazmaya calisiyorum iste :) Gulumsuyorum her zamanki gibi..Belki bugün alisverise cikariz,belkide evde takiliriz..İlerleyen saatlerde ne yaparim bilmiyorum. Hosmus ya tikir tikir yazmak,konusmaya kalksam gulmekten anlatamazdim bunlari ..Simdilik by by :)

Sanirim bunaldim.. Kahvaltimida ettim disari cikmak istiyorum artik,ikrada basimda dir dir hic susmadi ..Canim dondurma cekti..Disari cikinca,ilk isim dondurma almak olucak,sonrada alisveris yapicam.Cok bunaltici bir sicak olsada ikram ve ben girdigimiz her yeri istedigimiz zaman serinletiriz de,isitirizda : ) By by ..

İkra ben şu dünya güzeli olan nazlı'nın arkadaşı. Kendisi ile gezmeye çıkıcaktık fakat sevgilim geldi almaya beni ve o tek kaldı kendisi bana çok kızdı sinirinden tırnaklarını yiyor herkesin önünde ondan özür diliyor ve gidiyorum :D:D NAZLIM SENİ ÇOK SEVİYORUM <3

En cok sevdigim arkadasimdan nefret ediyorum su anda..

Cok sinirliyim aslinda,ikra beni birakip gitti ..Evde yapayalniz kalmanin vermis oldugu sinir bir yana,birde su ozel numaralardan gelen cagrilar iyice sinirlerimi bozmaya yetiyor. Misir patlattim kendime,yaninda da buz gibi limonata.. Bir yandan laptop,bir yandan tv.. Ne kadar sacma,hayat gibi ..Bugun kapi hic calmadi,merakli komsumuz aynur ablada yok sanirim,olsa coktan kapida bitmisti.Hergun ayni bahanelerle gelmekten bikmiyor bu hatun.. Aksam gecikmeyin diyerekte bitiriyor sozleri ,sanki ailemizden biri gibi..Kizmiyorum artik ona alistim sanirim. Su an sadece ikra'ya ve sevgilisi olucak goktan'a sinirliyim. Onun disinda kimseye kizmicam. hih..

Konu acmaya calistim,lakin kontrol edilcekmis. Hic sevmedim bunu .. Pfff disari cikmak istiyorum..

Evdeyim..İkra'mda yanimda anlatiyorda anlatiyor.. Dondurmami yerken onu dinlemek cok guzel..Butun dertlerimi unutuyorum onunla,guzel bir dost,guzel bir kardes..Artik guzelin karsiligi neyse oda ikra bende..Yolda gelirken birisi seslendi ,beni tanidigini soyledi ama ben cikaramadim onu..MasallALLAH dedi bana,aptal dedim ..Kendimi seviyorum cunku ani tepkilerime bayiliyorum :) Puding istedi canim,habire yiyorum ne olucak bu halim bilmiyorum..Aksam sahile inelim diyoruz ama bilmiyorum yatagin ortasinda deliler gibi oturmaktan zevk aliyorum. Gelecegin ogretmeni ben simdiden deliriyorum sanirim .. Tip susuyorum ..

Kahve keyfi ikram'la.. Siyah beyaz resimlerin ardindan.. Saclarim sari gibi olmus,sarisin mi olsam ? Yok olmam,ben esmer guzelim .. Bu aksamda cok sicak ve disari cikmadik. İkranin sevgilisi izin vermedi birgun evde kalicakmisiz. Onunla birlikte bende hapsoldum eve olsun yinede mutluyum ..

Basim catliyor..Film acayim izleyim,bunaldim.. İkra daldi sevgilisine yada bende en yakin zamanda birilerini alayim hayatima ,yada yok ya ugrasamam simdi .. Evimi ozledim sanirim ..Yine sasirdim ben susuyorum..

Gunaydin..Spor'dan geldim simdi,hopladim,zipladim ve geldim .. Cok seviyorum spor'u nefes nefese kalmayida seviyorum degisik seyleri seviyorum ya ben. Disarida bir kac tane kucuk cocukla sohbet ettim abla sen neyine zayifliyorsun dedi bana gulustuk,saglik icin ablacim dedim simit felan almislardi kendilerine banada verdiler. Simit'i sevmiyorum ama ben :S Kahve icmem lazim.. İkra horluyor resmen ,bugun arkadasin eglencesi varmis,oraya gidebiliriz bilmiyorum napcagimi. Telefonuma hic bakmadim sabahtan beri bakmakta istemiyorum..

Kahvaltimizi ettik ikram'la .. Her zamanki gibi en dogal halimizle,seviyorum kendimi ,dogal olmayi ,en azindan guzelligimize ragmen burnumuz bes karis havalarda degil :) Bugun cikma teklifi aldim,cocuk hostu ama su anda hayatima birisini almak istemedigimi soyledim,sans versen? dedi .. cix dedim.. bilmem dogru mu yaptim :) İkra'mda tutturmus kabul et diye etmedim hayirlisi bakalim .. Evdeyiz su anda suslenicez sanirim oyle degisicez ki kimse inanamicak biz oldugumuza ( Pamuk prenses misali ) ..

Hazirlandik.. Sanirim cok guzel olduk,yada bana oyle geliyor. İkram daha resim koyma diyor,oysa ben su anki halimizi atmak isterdim. Ben ondan gizli her an atabilirim.. Telim susmadi bugun,eski konustugum adam durmadan sms atiyor.. Ne tuhaf bir zamanlarin cok sevilen adam'i ,simdi sadece bir adam.. Huyum bu iste gittigimi giden ,bir daha donemez ayni kalbe.. Sevmiyorum onu artik ,ama gecmise saygi duyuyorum,ozlemiyorumda.. Ne kadar cok ozlerdim oysa onu,adini soyleseler kalbim yerinden cikicak gibi olurdu.. Onsuz nefes alamam derdim,yok yapamam.. Demekki hic birsey dememek lazimmis bu konularda. Onsuzda yasiyorum hemde bir baska yasiyorum.. Kafam rahat,kalbim acimiyor artik soyledikleriyle.. Simdi burda olsaydi kesinlikle o resimleri burdan hemen kaldiriyorsun derdi ,bende hemen tamam adamim derdim.. Neyse eskiye mazi derlermis,gidene gazi dsakldjajs.. Tek kalmak cok guzel en azindan arkadaslarimla gecirdigim zamanlar daha huzur verici geliyor bana.. Bide ailem olsaydi ah diyorum.. Sonra susuyorum.. Tip..

Geri