NazLı

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesle sohbeti uzatabilen ve konuşabilen biri değilim ama ben bu deliyle saatlerce sıkılmadan sohbet edebilirim. Sağlam bir kişiliği var. Kendisiyle zıt olduğumuz birçok nokta olmasına rağmen bir gün bile birbirimizi üzmüş değiliz(geçen günkü hariç, oda benim yüzümdendi zaten :D) iyi niyetlidir(Bazen ben yanlış anlasam da bunu geç de olsa anlıyorum :D). Benim için en önemli ve olmazsa olmaz dediğim unsur saygıdır. Ve bunu da kendisinde görebiliyorum. Dilerim herşey gönlünce olur. :)

NazLı ablam cok iyi biri onu tanıdıgım icin cok mutluyum cok cana yakın biri cok dusunceli onu cok seviyorum :) bi kac sey ogrenmissem ondanda ogrendim :) en azından basarabilcegime inandıran insanlardan biri :) seninle cok konusmadım ama senı tanımak icin bi kere bile konusmak yetti bana insallah hersey gönlünce olur ablam :):kiss::cici:

Komik resimler bölümümümdeki paylaşımlarımı en çok beğenen üye :D

Sohbet imkanımız olmadı pek ama iyi birine benziyor,iyidir sanırım,galiba,belki,hatta eminim :P

Sözünü esirgemeyen,kafa dengi,forumda sond erece aktif,iyi kalpli bir kardeşimizdir bea :)

Renginin değişmesine üzüldüğüm tek üye

nickindeki gibi çok nazlı geliyor bana bu kız:cici:hani tutsan kırılacak gibi ,koklasan solacak gibi cam fanusa kapatmak kimsenin onu kırıp üzmesine izin vermemek istiyor içim :cici:ömrün boyunca hiç incilip kırılmaman dileğiyle nazlı çiçek:srl:

Forumu sevme sebeplerimden biri .. Yazdığım forumda ki yönetim anlayışına çok dikkat ederim ve bu açıdan Nazlı'ya 10 tam puan verdim :)
Sevdiriyor saydırıyor kendini .. Daha da yakında tanımak dileğiyle ..

Erginin sayesinde tanıştığım zamanında adını çok duyduğum insan, çok iyi :)
Bitane o :p

Saygı değer NazLı Yaklaşık bir senedir aynı platformdayız..
Vede çok koyu muhabbetimiz olmasada , muhabbetimizin olmadığı anlarda bile sana karşı bir saygım devamlı vardı uzaktan uzağa , aynı saygıyı sendende görmekteydim bunu hissediyordum..
Yanılmak biz insanoğlu için var tabbikide :) ama yanıldığımı zannetmemekteyim..
İki üç kelamla sınırlı kalsada muhabbetlerimiz , bir çok şeyi dile getirip bi çok şeyi imah ettiğimizi biliyorum karşıllıklı düşüncelerle , karakter vede kişilik diksiyonun okadar düzgün ki bunu kelimelerin anlam yükü ile bir çok şekilde dile getirebilirim , şu şekilde örnek vermek istiyorum bu hususta , hanım hanımcık , onca vakit geçmesine karşın kişiliğinden ödünc vermeyen yansıtığı benliği ne ise o olarak kalabilen benim tanıdığım bayanlar toplasan iki elin toplamını geçmez sende bunlardan bitanesisin..

Bişey dikkatimi çekti bunun altını çizmesem olmıyacak beni çok iyi algılayabilceğini bilmekteyim.
Umarım anlatığım şekilde beni anlarsın , anlamak istediğin gibi değil :)
Günümüz sanal ortamlarında insanlar sevgili yaptıklarında arkadaş olsun , muhabbet ettiği insanlar olsun
Çoğunluğu kendisini onlardan soyutluyor vede sevgilisine odaklanıyor , tabbikide insan sevgilisine odaklanacak ama sevgilisi olmadığı dönemlerdeki muhabbet ettiği , arkadaşlarını vakit geçirdiği insanları görmezden gelmemesi gerekiyo diye düşünmekteyim , nekadar doğru nekadar eğri orası tartışılabilir..
Tabbikide karşısındaki insan mesafesini çizgisini şaşarsa ozaman gereken yapılmalı..
Herneyse işte , sen farklılığını hanımefendiliğini , hanı dedim ya yansıtmış olduğun kişiliğinden ödünc vermedin diye bu husus benim dikkatimi cekti sen bu durumu dediğim yönde olumsuz yönde uygulamadın Araya insanlarla bir mesafe koymadın en azından benimle koymadın.
Demem o ki Farklılığının göstergesi bu benim için..

Bi ara bir ay boyunca ara verip , geldikten sonra bu kanıya vardım ki.
Gözle görülür bişey zaten, bunun zıttını kimse telafus edemez diye düşünmekteyim..
Vefakar oluşuna denilebilecek hiç bişey yok , Allah razı olsun..
Seninde daha evelden bir parçan eksikmiş , o eksiklik meğersem mutluluğunmuş .
Mutluluğunun benliğinde olmasıyla kendini tamamladığını düşünmekteyim..
Bu tarz yerlerde insanlar göze gelebilir lütfen dikkat edin kendinize.
Ömür boyu süre gelen bir mutluluk sizinle olur umarım..
Saygımın şahsının adına sonsuz olduğunu hiç bir vakit unutma.. :)

Duruşunu seviyorum. Nerde nasıl davranacağını iyi biliyor. Sitece sevilen biri. Tanışmak isterim:)

Gözlemlediğim kadarıyla Nötr ego,0 kompleks bir arkadaş.Gerçekten çok sempatik.Uç noktaları olmayan, hemen her kafadan insanla güçlü iletişim becerileri oluşturabilecek bir karakter.İzlenimlerim hep pozitif yönde oldu,hepte öyle olacak gibi.

Başarı ve mutluluk seninle olsun.

Nazımı çeker :D ama bi naz değil gjdkkd :D bu hafta ben erginle beraberken çok üzülecek kesin

Severim Nazlı'yı.
Duruşu ve karakteri sağlamdır.
Duygusal ve duyarlıdır.
Açık sözlüdür.
Turkuaz renk ona çok yakışmıştı öyle kalsaydı bence.
Daha böyle yakından tanımak isterim onu. :p

En iyi hamlesini yaptı da ortadan kayboldu :T:

Eski konularını hortlatmayı seviyordum. Bi' ara yine bakınayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri