NazLı

• Kullanıcı Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabrına hayran kaldığım güzel kardeşim onu anlatmaya kelimeler yetmez :cici:
Çok seviyorum bebeğim seni sen hep benle kal :dyg:

Tatlı dilli beybim :$ sanal ortamda tanıdıgım guvendigim uc kişiden biri :) onunla sohbete bayılıuorum

O gulen yuzun hiç solmasn canm benim

04-Mart-2014, 12:21

A benim Nazlı yârim :dyg:

Deli hatunum, beni herzaman güldürmeyi başarıyorsun yaa buna şaşıriyorum :D . Seviliyorsun kuzum :kiki:

Renkdaşım sayesinde tanıdım ve kanım hemencecik ısındı .
Oldukça sevimli bir bayan olması ile birlikte mesleğine başladığı an kendimi gözlerim kapalı teslim edebileceğim bir doktor olacağı kanısındayım :o

Forumda ki duruşunu beğendiğim , aynı zaman da başarılı gördüğüm bir isim. Yüzün hep gülsün Nazlı hanım . :icon_wink:

Bu üyecaazın bende yeri ayrı.
Aslına bakarsanız çok fazla muhabbetimiz yok. Ama o, nedense çok muhabbet etmeden, tanımadan kaynaştığım nadir insanlardan olma başarısını gösterdi.
Bunun sebebi de sanırım espri anlayışımızın aynı frekansta olması. İnce esprileri var ve başarılı da :D
Herkes olaya ciddi yanından bakarken kendince bi esprili yan buluyor ve bunu ifade etmekten çekinmiyor :D Tam geyik yapmalık, makara sarmalık, grup gafa dadlı aday adayılık falan filan daha da uzatılabilir de gerek yok şimdi :D

Son olarak doktor ve hastası çok :D

Dur nan bana göre forumun neşe kaynağı olduğunu, yorumlarını ilgi ile takip ettiğimi ve açtığı konuları çok beğendiğimi unutmuşum.

Sanırım şimdi oldu, dağılabiliriz artık :honk:

12-Şubat-2014, 01:16

25-Kasım-2013, 22:25

Bu üyecaazın bende yeri ayrı.
Aslına bakarsanız çok fazla muhabbetimiz yok. Ama o, nedense çok muhabbet etmeden, tanımadan kaynaştığım nadir insanlardan olma başarısını gösterdi.
Bunun sebebi de sanırım espri anlayışımızın aynı frekansta olması. İnce esprileri var ve başarılı da :D
Herkes olaya ciddi yanından bakarken kendince bi esprili yan buluyor ve bunu ifade etmekten çekinmiyor :D Tam geyik yapmalık, makara sarmalık, grup gafa dadlı aday adayılık falan filan daha da uzatılabilir de gerek yok şimdi :D

Son olarak doktor ve hastası çok :D

Dur nan bana göre forumun neşe kaynağı olduğunu, yorumlarını ilgi ile takip ettiğimi ve açtığı konuları çok beğendiğimi unutmuşum.

Sanırım şimdi oldu, dağılabiliriz artık :honk:

+1907
---

Taaa 25 kasımda yazmışım bunu.. İyi bir gözlemci olduğumun kanıtısın sen yahu :dyg:
Cidden forumda muhabbet etmekten hoşlandığım nadir insanlardan biri. Fikir ayrılığı yaşamadık henüz bugüne kadar. Yaşarsak ne olur bilmiyorum :honk: Ama o gafası dadlı ve anlayışlı bir insan. Beni her türlü idare eder..
Çok zeki ve kelime dağarcığı çok geniş biri, bulunduğu konumu sonuna kadar hak ediyor.. Kafiyeli konuşmaya bayılır :p Ve kafiyeleriyle forumun bir numarası o diyebilirim..
İlk muhabbetlerimizi hatırladım, ilk mesajlaşmamızı falan :D Forumda herkes beni yerden yere vururken bana destek oldundu nan :dyg: Çok duygusallaştım yine..

Ne yazsam, nasıl anlatsam, nasıl nokta koysam bilemedim ama burada yazılanlardan çok daha fazlasıdır sana dair söylenmesi gereken..

N an forumbahanenin iki artısından birisin
A rtık aday değil, gafa dadlı bir üyesin
Z or olacak bu dönem alışacağız zamanla
L atifelerin kalacaktır hep benim aklımda
I ssız adaya düşersem alıcam seni haberin ola :honk:

:kiss::srl::dyg:​

08.08.2014

Kıskanç ex sevdiceğim :torpu:

Çok hızlı cevap verir cevap verecekse eğer :dyg:

Yorumlarını severek okuduğum saygıdeğer kişilik. Müzik zevkine de hayranım hani. :cici:

Baktım, baktım ama bulamadım konunu ve hemen açayım dedim. :)

Çok fazla sohbet etmedik ama bir insanı tanımak için illa sohbet etmek gerekmez.
Yorumlarını , düşüncelerini, bilgisini ve mantığını. .
Örnek alacağım nadir insanlardan biri.
Bikerem çok tatlı, sevecen, iyi kalpli, olgun biri..
Ben kendisini çok sevdim.
Rabbim o güzel kalbine göre verir inşAllah.
Hayatında her şey hayırlı bir yola çıkıp, seni hep ferahlatsın.
Koskocaman güzel kalbinden öpüyorum.
:kiss:

Ahh şimdi hatırladım onuuu eski nickini görünce :)
Şeker gibi birisi çokta sakin etliye sütlüye karışmayan birisi :cici:

Oturakli editörüm benim , kelimeleri cok güzel kullanabilen, yüregi güzel insan :* ha bide gelinim :))

Sorgu odasında verdiği samimi cevaplarla ilgimi çeken.. @NazLı Editörümüz :cici:

Allah her şeyin en iyisini Güzel kalbine göre versin.

20-Şubat-2014, 11:05
Bitanecik editörümüz ki Nazlı pırlanta gibi bir kalbi var Çokça seviliyorsun cnm :*

Forumun aktif,emek veren üyelerinden çok fazla hatta hiç sohbetim olmadı ama tavırları samimi geliyor ..

İyi niyetli, okuldaş ve ayrıcalıklı biri. Mesleğinde de çok başarılı olacağına eminim. Kafiyeli atışmaları ilgi çekici. :)
( Hece ölçüsünde biraz eksiklikleri var ama yakında onları da çözecektir. :D )

Ben ona o bana bayılıyor.Şaka bir yana tam bir hanımefendi kişiliğine hayranım avatar seçimleri başarılı :)

Bi kere cok Zeki Nerede Nasıl konuşcagini bilir Anlayişlidir
Kendisine Yalan Söylenmesini İstemez Kendide YaLan SöyLemez
İyi KaLpli Kimsenin Hakkında Kötülük Düşünmeyen
Bu Sevmedigi Kişi'de oLsa.
Okumaya Calişiyo :D
Sarhoş halleri Cok KOmiktir :D Gülmeyi Güldürmeyi Sever
Beşiktaşlidir Sporu Sever Rossi Hayranı Ne varSa Rosside :D
Hic bişey Yapmasada oLdugu Gibi oLdugu icin
buLundugu Ortamda Ceker Dikkatleri üstüne Sevilir Saygı Duydurur Kendine
Milletin Begenisi Kazanır Hemencik Sonraaa Biraz Fazla MerakLıdır
iyidir kısacası iyi olsun hep Hersey Gönlünce oLsun diyelim..

08.08.2014

[FONT=&quot]Sen degerlimsin Kalbimin sahibisin
beni peşinden koşturan kişisin
üzdügüm kırdıgım mutlu ettigim
en en sevdigim en paylasamayacagım kişisin
yanında dünyanın en mutlu insanı
Gülmediginde icimi yiyip bitiren bişey varmiş
gibi acı cekmeme neden olan kişisin.
elimde olsa gülüşünden öperim :*
Artık Cok degişitin Sacma sacma insanları takmayacak
deger vermeyecek gülüp gececek biri oldun burda olanların
artık bizi etkilemiyor olması cok süper cekirge cok.
az kaldı yakında gidioruz zaten
sen
sen
sen
Sabrın sonundaki selamet gibisin

[FONT=&quot] Umutsuzluk anında çıkagelen o hayırlı haber misali.
Aşk'sın.
[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[/FONT]

Seni çok iyi tanımıyorum ama pozitifsin. insanları seviyorsun. objektif olman hoşuma gidiyor ^^

ben geldiğimde mız mız dı şimdi düzelmiş.

NazLı ben sana yazmamışım yaa görmedim konuyu :( Çok seviliyorsun , çok tatlısın, sıcakkanlısın , iyisin bide herşeysin işte =) Hep çok iyi ol..

çooook sevdiklerimden cana yakın sevecen şurada kendi kendime tribe baglamışken bi anda forum oyunlarında görüp de yüzümü güldürenlerden :)seviyorummmm seni tatlım

birebir tanışma fırsatını henüz yakalayamasak da duruşunu beğendiğim cana yakın olduğunu hissettiğimi tatlı editörlerimizden biri inşallah daha yakından tanışırız da (:

Eğer Tanrı yaratmasaydı seni;
İlelebet sevmeyecektim sanırım kimseyi.

Benimm Nazlım
Benim şiirim.

ok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri