NazLı Bir Aşk

Konu sahibi son olarak 595 gün önce görüldü

NazLı aynen canım farkettim zaten onu. :) )))))))))

@massinizkia ben kıskancım kalsın kalsın en iyisi başlamadan bitirelim bence biz :kiki:

Sürümden kazancam ben :honk:
Bekarım alayına bakarım beyin bedava :honk:

YareN sen de çok naz yaptın aylardır süründürüyon ama :o Ne zaman birine yazılsam hop ben burdayım diyon öteki türlü yoksun ortalarda :dyg:

Fulya biraz ağırdan almak istersen anlarım, sorun değil benim için ben beklerim :srl:

@YareN sen de çok naz yaptın aylardır süründürüyon ama :o Ne zaman birine yazılsam hop ben burdayım diyon öteki türlü yoksun ortalarda :dyg:

@Fulya biraz ağırdan almak istersen anlarım, sorun değil benim için ben beklerim :srl:
kız herkese mavi boncuk dağıtıyon baksana nerde görsem tanışalım mı diyosun kızlara :D naz yaparım tabi :hih:

YareN sen de çok naz yaptın aylardır süründürüyon ama :o Ne zaman birine yazılsam hop ben burdayım diyon öteki türlü yoksun ortalarda :dyg:

Fulya biraz ağırdan almak istersen anlarım, sorun değil benim için ben beklerim :srl:

Verdin gene subliminali asdfghjk :D

kız herkese mavi boncuk dağıtıyon baksana nerde görsem tanışalım mı diyosun kızlara :D naz yaparım tabi :hih:

Ama o kadar dedim sana gel gönlümdeki tahta sahip ol diye yok dedin, ben de seni unutmak için başka kızlara baktım.
Hem Fulyayı uzun zamandır takip ediyorum bu defa olacak inanıyorum :dyg:

Tamamda sende her önüne gelene Tanışalımmı diyosun ama :srl: Vazgeçersen bu huyundan olabilir :cici: Ayrıca Ya Ben Ya da YareN :srl:

Tamam seni seçerim ama NazLıdan eğitim alacaksın huyumu suyumu öğreneceksin. Başkasını bulup beni terk etmeyeceksin. Eğer bunları kabul edersen dişi sineğe bile bakmam NazLı şahit ama bekarken durum farklı tabi :dyg:

Tamamda sende her önüne gelene Tanışalımmı diyosun ama :srl: Vazgeçersen bu huyundan olabilir :cici: Ayrıca Ya Ben Ya da @YareN :srl:

Ya ben ya fulya evet :hih: :D

Ama o kadar dedim sana gel gönlümdeki tahta sahip ol diye yok dedin, ben de seni unutmak için başka kızlara baktım.
Hem @Fulyayı uzun zamandır takip ediyorum bu defa olacak inanıyorum :dyg:
Hayır canım seçmeye çalışıyordun sen daha nazlıyı bekliyordun :p ben seni her türlü seviyorum ayrıca benden vazgeçsende :hih:

Verdin gene subliminali asdfghjk :D

O değil de bir konunun daha cılkını çıkardım :honk: bu konu da patladı gitti :honk: inşallah dünya evine gircem bu konudan sonra. Ama zaten romeo ve senin boynunuzun borcuydu bu :hih:

Ya ben ya fulya evet :hih: :D

Hayır canım seçmeye çalışıyordun sen daha nazlıyı bekliyordun :p ben seni her türlü seviyorum ayrıca benden vazgeçsende :hih:

Abboooowwww ortalık kızıştı :honk: paylaşılamayan kız oldum :dyg:
Bana olan aşkını en iyi kim ispatlarsa onu seçmeye karar verdim :dyg: buyrun sahne sizin :dyg:

O değil de bir konunun daha cılkını çıkardım :honk: bu konu da patladı gitti :honk: inşallah dünya evine gircem bu konudan sonra. Ama zaten romeo ve senin boynunuzun borcuydu bu :hih:

yazıp durmayın dedin yine sen patlattın ama :D
sensiz mutluluk bana dert exim :dyg:
Romeo ya bıraksan 2 dkda evlendirir seni :D

Nerde takip edion nan :Ddddd
izdivaç programı gibi

Yorumlarda :honk:
Benim yazdıklarıma gülüyormuş bence bu kız bana aşık :torpu:
Dikkatimi çekmeyi başardı ama yaren de bastırıyor bakalım ne olacak. Ramazan olmasa çekirdeği elime alır izlerdim de neyse öle hayal edip izliim :honk:

Geri