Mueddeb
Platin Üye
Sen bana böyle bir jest yapmadın:hih:Merhaba tanışalım mı :dyg:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen bana böyle bir jest yapmadın:hih:Merhaba tanışalım mı :dyg:
Sen bana böyle bir jest yapmadın:hih:
Tanışalım Tabi :srl:
asdfghjk :d
demesene öyle kıskanmak falan
dikkatleri çekme :dyg:
Forumda mı tanışcaksınız ? forum askı derler ama :p
Sen de bana hiç iltifat etmedin ama :hih:
:dyg:
:kiki: NazLı'm Bu Hızlı Çıktı :cici::cici:
NazLı aynen canım farkettim zaten onu.)))))))))
@massinizkia ben kıskancım kalsın kalsın en iyisi başlamadan bitirelim bence biz :kiki:
kız herkese mavi boncuk dağıtıyon baksana nerde görsem tanışalım mı diyosun kızlaraSürümden kazancam ben :honk:
Bekarım alayına bakarım beyin bedava :honk:
@YareN sen de çok naz yaptın aylardır süründürüyon ama :o Ne zaman birine yazılsam hop ben burdayım diyon öteki türlü yoksun ortalarda :dyg:
@Fulya biraz ağırdan almak istersen anlarım, sorun değil benim için ben beklerim :srl:
Ama yapma böle, hani sen benim yazdıklarıma gülüyordun, başlamadan bitirirsek kim güldürecek seni :kiss: :srl: :dyg:
kız herkese mavi boncuk dağıtıyon baksana nerde görsem tanışalım mı diyosun kızlaranaz yaparım tabi :hih:
Tamamda sende her önüne gelene Tanışalımmı diyosun ama :srl: Vazgeçersen bu huyundan olabilir :cici: Ayrıca Ya Ben Ya da YareN :srl:
Tamamda sende her önüne gelene Tanışalımmı diyosun ama :srl: Vazgeçersen bu huyundan olabilir :cici: Ayrıca Ya Ben Ya da @YareN :srl:
Hayır canım seçmeye çalışıyordun sen daha nazlıyı bekliyordun :p ben seni her türlü seviyorum ayrıca benden vazgeçsende :hih:Ama o kadar dedim sana gel gönlümdeki tahta sahip ol diye yok dedin, ben de seni unutmak için başka kızlara baktım.
Hem @Fulyayı uzun zamandır takip ediyorum bu defa olacak inanıyorum :dyg:
Verdin gene subliminali asdfghjk![]()
Ama o kadar dedim sana gel gönlümdeki tahta sahip ol diye yok dedin, ben de seni unutmak için başka kızlara baktım.
Hem Fulyayı uzun zamandır takip ediyorum bu defa olacak inanıyorum :dyg:
Ya ben ya fulya evet :hih:
Hayır canım seçmeye çalışıyordun sen daha nazlıyı bekliyordun :p ben seni her türlü seviyorum ayrıca benden vazgeçsende :hih:
O değil de bir konunun daha cılkını çıkardım :honk: bu konu da patladı gitti :honk: inşallah dünya evine gircem bu konudan sonra. Ama zaten romeo ve senin boynunuzun borcuydu bu :hih:
Nerde takip edion nandddd
izdivaç programı gibi