Min
Altın Üye
Zamanında bu mesaj hacdan geldi isimli mektubu yazıp 13 kişiye dağıttım o yüzden bana bir şey olmaz artık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nazar falan değil sihirli güçleri var adamın ckkxlclcEvet elbette..
Inanmamak ne mumkun. Renkli gozlu bir arkadasim vardi. Cocuk ucaga bakti "ulan ne makina yapmislar be ucuyor abi baksana" dedi.
2 dakika once yukselen ucak 10 saniye sonra irtifa kaybederek piste dustu. Kostuk acaba ne oldu diye. Olay yeri inceleme iceri sokmasin mi bizi..
olaya bak simdi moruk
Arkadas bi bakti bizi tutan olay yeri incelemeye dik dik. Adam " Ahhh migdemnmm tuvalete gitmeliyim diye kacarak onumuzden cekildi " nazarin gucune yavas yavas inanmaya basladim o ara.
Neyse piste girdik kosuyoruz ucaga dogru.
Onumuze cikanlara arkadas bi bakiyor gozleriynen , baktigi adamin isi rast gitmiyor. Ya bizden aksi yone kosuyor baktigi yada yere dusuyorlar patir patir.
Icimden diyorum , olm bu cocuk gozleriynen ışın atıyor ulan...
Ucagin yanina gittik gitmesine ama bu baska bir konunun hikayesi...
Ayni sey ikisi zaten , kem göz de görülmeyen varligin yardimi ile karsi tarafa atilan kotu etkileyici bakis.Nazar falan değil sihirli güçleri var adamın ckkxlclc
Bizim burda bi hoca var o soyle okuyor hastalarini;Hapşırdım kesin nazara geldim gidio kendimi okutayım