Nazar'a inanırmısınız ?

Konu sahibi son olarak 1236 gün önce görüldü

Nazar'a inanırmısınız ?

• Evet inanırım.

Kullanılan: 11 68.8%
  • Hayır inanmam

Kullanılan: 5 31.3%
  • Fikrim yok

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Zamanında bu mesaj hacdan geldi isimli mektubu yazıp 13 kişiye dağıttım o yüzden bana bir şey olmaz artık

inanırım bunu güzeller bilir ne acılar cektim :(( xdxdxdxd

Evet, inanırım. Ölenler bile olur nazarla…

Bir düğün sonrası 2 ay hastaneye git/gel yapmıştım.O günden beridir mütemadiyen inanırım..

Evet elbette..
Inanmamak ne mumkun. Renkli gozlu bir arkadasim vardi. Cocuk ucaga bakti "ulan ne makina yapmislar be ucuyor abi baksana" dedi.
2 dakika once yukselen ucak 10 saniye sonra irtifa kaybederek piste dustu. Kostuk acaba ne oldu diye. Olay yeri inceleme iceri sokmasin mi bizi..
olaya bak simdi moruk
Arkadas bi bakti bizi tutan olay yeri incelemeye dik dik. Adam " Ahhh migdemnmm tuvalete gitmeliyim diye kacarak onumuzden cekildi " nazarin gucune yavas yavas inanmaya basladim o ara.
Neyse piste girdik kosuyoruz ucaga dogru.
Onumuze cikanlara arkadas bi bakiyor gozleriynen , baktigi adamin isi rast gitmiyor. Ya bizden aksi yone kosuyor baktigi yada yere dusuyorlar patir patir.
Icimden diyorum , olm bu cocuk gozleriynen ışın atıyor ulan...
Ucagin yanina gittik gitmesine ama bu baska bir konunun hikayesi...

İnanırım fazlasıyla....defalarca yaşadım bunu çünkü

Başıma gelen her ne ise nazara değil de kişilere bağlıyorum.
Nazar inanmıyorum ama evin kapısında da nazar boncuğu var güzel duruyor da renk de katıyor.

Evet. Bi fotograf atacaktim instaya sonra vazgectim. Gerek yok..

Evet elbette..
Inanmamak ne mumkun. Renkli gozlu bir arkadasim vardi. Cocuk ucaga bakti "ulan ne makina yapmislar be ucuyor abi baksana" dedi.
2 dakika once yukselen ucak 10 saniye sonra irtifa kaybederek piste dustu. Kostuk acaba ne oldu diye. Olay yeri inceleme iceri sokmasin mi bizi..
olaya bak simdi moruk
Arkadas bi bakti bizi tutan olay yeri incelemeye dik dik. Adam " Ahhh migdemnmm tuvalete gitmeliyim diye kacarak onumuzden cekildi " nazarin gucune yavas yavas inanmaya basladim o ara.
Neyse piste girdik kosuyoruz ucaga dogru.
Onumuze cikanlara arkadas bi bakiyor gozleriynen , baktigi adamin isi rast gitmiyor. Ya bizden aksi yone kosuyor baktigi yada yere dusuyorlar patir patir.
Icimden diyorum , olm bu cocuk gozleriynen ışın atıyor ulan...
Ucagin yanina gittik gitmesine ama bu baska bir konunun hikayesi...
Nazar falan değil sihirli güçleri var adamın ckkxlclc

Nazar falan değil sihirli güçleri var adamın ckkxlclc
Ayni sey ikisi zaten , kem göz de görülmeyen varligin yardimi ile karsi tarafa atilan kotu etkileyici bakis.
Niye inanmiyorsunuz. Renkli gozlu birine bakip bir yerinde yara cikmasina sebep oluyorda , yada birinin bir yerinin sismesine sebep oluyorda. Benim arkadasim bir ucagin kalkis mekanizmasina haset edip neden ucak dusuremesin!

Hapşırdım kesin nazara geldim gidio kendimi okutayım
Bizim burda bi hoca var o soyle okuyor hastalarini;

"Beni kitap gibi evirip cevirip okumadin mi?
Ekin ektin hasatimi toplamadin miii
Saf sevgilim dereleri gectin susuz mu?
Doooondunnn
Dost dedin arkandan vurdu kalbura dondun"

Pek değil xd her şeyi nazara bağlayan insanlar canımı sıkıyor

Geri